Cookies- og Brukervilkår


Musikk i lyspærene

Snart kan lyspærene overta for stereoanlegget.

Det er ikke så mye lenger du er helt nødt til å ha en høytaler eller en radio i hvert rom for å høre på musikk. Du vil snart kunne bruke lyspærene i taket. Kickstarter-prosjektet AirBulb er en diodepære med innebygd høytaler som kan spille musikk direkte fra smartmobilen din. Du kan også styre lysstyrken med telefonen. Pæra har innebygd Bluetooth, så du må bare hente en app til mobilen før du kan styre fargetemperaturen, lysstyrken og musikken uten ledninger eller annen tilkobling, så lenge du er innenfor ti meter fra pæra. Du kan også koble to pærer samtidig til mobilen. Da skilles også lyden i høyre og venstre kanal i stereo, så du får enda bedre lyd.

Musikkpæra kan også stilles inn til å blinke når det er noen som ringer deg, eller settes opp som vekkerklokke sånn at den blir slått på om morgenen.

Foreløpig er pæra under testing, men den skal snart være klar til å bli satt i produksjon. Den tilhørende appen blir tilgjengelig for både iOS og Android. Det ventes at pæra kommer på markedet i desember 2014 med en pris på drøyt 300 kroner.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av fargelaserskrivere

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av fargelaserskrivere

En fargelaserskriver kan kjøpes for under 1000 kr – og utskriftskvaliteten er helt på topp. Vi tester 8 stykker.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Foreta utskrifter med nettbrettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdForeta utskrifter med nettbrettet

Vi viser deg hvordan du kan skrive ut fra nettbrettet eller smartmobilen din.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer