Cookies- og Brukervilkår


Bytt harddisk i pc-en

Hvis harddisken din har blitt for liten, lager illevarslende lyder eller går for sakte, har du bruk for en ny. Her får du et verktøy som lar deg klone harddisken til en ny disk – uten at du trenger å installere Windows på nytt.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Ingenting varer evig – og i hvert fall ikke mekaniske komponenter som harddisken i pc-en. Hvis du hører skjærende ulyder fra disken, er det et tydelig tegn på at det begynner å nærme seg slutten. Og hvis du tror at disken holder på å ta kvelden, er den enkleste og billigste løsningen å kjøpe en ny harddisk og kopiere innholdet fra den gamle disken til den nye. En harddisk kan kjøpes relativt rimelig – og samtidig får du mye mer plass enn på den gamle disken. Du kan for eksempel få en ny harddisk til en bærbar på opptil 2 terabyte – og opptil 4 terabyte til en stasjonær. Det burde være mer enn nok plass til det meste.

Last ned programmet FarStone DriveClone:

http://www.farstone.com/software/Drive-Clone.php

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Forleng batteritiden

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdForleng batteritiden

Synes du at batteriet i den bærbare pc-en eller brettet gir opp altfor fort? Heldigvis er det mye du kan gjøre selv for å holde liv i utstyret ditt.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Uvanlig strømpakke for telefoner og biler

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdUvanlig strømpakke for telefoner og biler

Power Charger er uten tvil den kraftigste mobile strømpakken vi så langt har testet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Store og billige skjermer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdStore og billige skjermer

Prisene på flatskjermer stuper. Vi har testet seks store og billige skjermer og kårer den beste skjermen til pc-en din. Se hvilken som gikk av med seieren.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer