Sparetips_komno_112012

De beste sparetipsene

Når det kommer til stykket, er ikke blekkskrivere særlig billige – det svir godt i lommeboka å kjøpe nye blekkpatroner. Her viser vi deg hvordan du kan få blekket til å vare mye lengre.

23. juli 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om de beste sparetipsene.

Her får du en rekke tips, fra de helt enkle til de mer kompliserte, som kan kutte skriverutgiftene dine ned til under en tredjedel.

Vi har testet ut en lang rekke sparetips til blekkskrivere – utstyrt med gode ideer og en nøyaktig vekt. Noen resultater overrasket, mens andre bekreftet våre antakelser. Vi ble f.eks. overrasket over hvor mye blekk som gikk tapt i en dyse-rens, og hvor stor prisforskjell det var på hurtigutskrifter og standardkvalitet. Vi satt igjen med en hel del anvendelige tips og god kunnskap om hva som lønner seg når det gjelder hverdagslige utskriftsjobber. Og uansett om du har en foto- eller kontorskriver, er det mye å spare på å følge tipsene våre.

Vi har testet hvert tips og omhyggelig beregnet hvor mye vi sparte. Vi har også satt opp en skala så du lett kan få oversikt over vanskelighetsgraden for de forskjellige tipsene.

Flere forskjellige tips

Bedre skrivervaner: Skriveren din er stilt inn for å levere det best mulige resultatet. Men ikke alle jobbene trenger å se pene ut, de må bare være lette å lese. Vi viser deg hvordan du unngår å bruke unødvendig mye blekk.

Skriverens dårlige vaner: Skriveren bruker en del blekk på vedlikehold av dyser og den slags. Det bidrar til å gi deg flotte utskrifter, men kan også være bortkastet blekk. Vi viser deg hvordan du skal unngå unødvendig vedlikehold.

Smarte verktøy: Ofte skriver man ut grafikk og annet som man ikke trenger – men som det kan være vanskelig å unngå. Med hjelpeverktøyene våre kan du få full kontroll over hva skriveren din egentlig spytter ut.

Kanskje du er interessert i...