Cookies- og Brukervilkår


Eksklusivt mediesenter

Design er vanskelig å diskutere. Til syvende og sist kommer det mest an på om vi syns at noe er pent eller ikke – og ikke om knappene er fornuftig plassert. Men det er mange firmaer som spesialiserer seg på lekker design til priser som ligger himmelhøyt over det som er vanlig. De har kunder som er villige til å betale ekstra for det eksklusive utseendet.

Det nyeste produktet fra Loewe er et mediesenter som kan streame trådløs musikk til anlegget eller tv-en. Det kan gi tilgang til internettradio og spille cd-er og dvd-er. Anlegget har en lekker fargeskjerm og en fjernkontroll med en sylskarp OLED-skjerm, som også kan vise cd-cover.

Mediesenteret kommer i to utgaver til henholdsvis 30 000 kroner og en tilbudspris på omtrent 38 000 kroner. Den rasende billige tilbudsmodellen inkluderer to harddisker på 160 GB i en RAID-oppsett (for større datasikkerhet) og en Blu-ray-spiller.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Stor test av 27-tommers skjermer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdStor test av 27-tommers skjermer

Vi tester åtte nye, store skjermer, og kvaliteten er overraskende høy når man ser dem under ett.

Les mer

Enkelt trådløst oppsett

Enkelt trådløst oppsett

Hvis du har prøvd å sette opp en ruter og et trådløst nettverk, har du sikkert merket at det kan dukke opp mange uforutsette problemer underveis.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer