Cookies- og Brukervilkår


Energispareskjerm fra Philips

En 27-tommers pc-skjerm som oppdager når du ikke sitter foran den, og slår seg av automatisk.

Philips 273P3LPHES er neppe et produktnavn som vil bli husket av vanlige forbrukere. Men hvis du er interessert i å spare på strømmen, bør du kanskje ta en titt på denne nye skjermen.

Skjermen er på hele 27 tommer og har flere gode egenskaper. For eksempel kan den justeres opptil 11 centimeter i høyden og dreies opptil 90 grader.


Men det mest interessante er plassert under selve skjermen. Her sitter det nemlig to sensorer som registrerer om du sitter foran skjermen. Når du er borte, går den automatisk i dvale - enten det bare er på grunn av en kort kaffepause eller fordi du har glemt å slå den av. På den måten kan den spare opptil 80 prosent på strømutgiftene.Philips kaller teknologien PowerSensor, og målgruppa er blant annet virksomheter som kan spare mye på strømmen når de ansatte går i kantinen eller på et møte.


Philips 273P3LPHES koster cirka 3500 kroner.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>God skjerm til lav pris

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGod skjerm til lav pris

ViewSonic VX2363Smhl-W er en billig og fornuftig skjerm, som leverer et både pent og behagelig bilde.

Les mer

Enkelt trådløst oppsett

Enkelt trådløst oppsett

Hvis du har prøvd å sette opp en ruter og et trådløst nettverk, har du sikkert merket at det kan dukke opp mange uforutsette problemer underveis.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer