Cookies- og Brukervilkår


Er du over snittet?

Ny statistikk viser hvor kraftig gjennomsnittsdatamaskinen egentlig er.

De fleste av oss klager på at datamaskinen er så treg og tror at alle andre har en mye kraftigere pc. Men det stemmer ikke alltid. Onlinetjenesten Steam gjennomfører jevnlige stikkprøver blant sine 55 millioner brukere, og basert på disse tallene går det an å regne ut hvordan en vanlig datamaskin er. Ifølge statistikken for mai 2013 har gjennomsnittsmaskinen en prosessor fra Intel (73,4 prosent) med to kjerner (48,2 prosent) og en hastighet på 2.3-2.69 Ghz (20,3 prosent). Den har også åtte gigabyte minne (23,5 prosent), kjører Windows 7 64-bit (55,4 prosent), et grafikkort fra Nvidia (52,3 prosent) og en harddisk på 250-499 gigabyte (34,1 prosent).

For å se hvordan din egen pc ligger an, klikker du på startknappen og velger Kontrollpanel. Klikk på menyalternativet System og sikkerhet.Deretter klikker du på System. Her kan du se litt informasjon om ytelsen til pc-en din.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotoskriver med problemer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFotoskriver med problemer

Canon Selphy CP910 er en kompakt skriver som kan skrive ut bilder fra alt av utstyr. Men utskriftskvaliteten skuffer.

Les mer

CES - Enda mindre bærbare

CES - Enda mindre bærbare

To temaer overskygget alt annet på året CES-messe: 3D-teknologi og små nettbrett uten tastatur og med trykkfølsom skjerm. Og de vanlige bærbare pc-ene skal være enda mindre.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer