Cookies- og Brukervilkår


Ergonomisk LED-skjerm

LG har lansert E50-serien, som består av tre pc-skjermer på 20, 22 og 23 tommer med LED-bakgrunnsbelysning. Bildeformatet er 16:9, og skjermene har en en kontrast på 5 000 000:1. Ifølge LG gir det en flott opplevelse av både bilder, film og spill.

Skjermene er fleksible. Foten kan tas av, så skjermene kan settes lavere. Det kan gi ergonomiske fordeler hvis man f.eks. supplerer en bærbar datamaskin med en ekstra og større skjerm. LG har også sørget for å holde E50 tynn, så den bare er 17,5 millimeter dyp.

Innstillingsknappene er trykkfølsomme og integrert i skjermen. Når man tar på knappene med en finger, lyser de opp og en enkel meny dukker opp nederst på skjermen.

Skjermene har flere smarte muligheter for å justerere blant annet lysstyrke, samt en egen funksjon for å vise to skjermbilder ved siden av hverandre – ved hjelp av doble HDMI-innganger. Modellen LG E2250T på 22 tommer koster i overkant av 2000 kroner.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotoskriver med problemer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFotoskriver med problemer

Canon Selphy CP910 er en kompakt skriver som kan skrive ut bilder fra alt av utstyr. Men utskriftskvaliteten skuffer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Alt om hovedkortet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdAlt om hovedkortet

Sånn virker det: Hovedkortet er nervesenteret i pc-en. Her kan du lese hva det gjør og hvordan de forskjellige komponentene jobber sammen.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer