Cookies- og Brukervilkår


Få liv i utstyret med en nødlader

Stor test: Vi tester åtte batteribaserte ladere som kan lade smarttelefoner og nettbrett når du er langt fra nærmeste stikkontakt.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

De nyeste smarttelefonene og nettbrettene blir både raskere og bedre, men en tilsvarende fremgang i batteriteknologien lar vente på seg. Derfor kan du lett oppleve å slippe opp for strøm, som regel når du er langt fra nærmeste stikkontakt der du kan koble til en reddende lader. Med en fulladet nødlader for hånden har du én ting mind­re å bekymre deg for.

En nødlader er et portabelt batteri som brukes til å lade for eksempel mobiltelefoner, nettbrett, høyttalere, trådløse hodesett og annet utstyr som lades via en USB-inngang.

Vi har testet åtte nødladere med en kapasitet fra 5000 til 12 000 mAh – til priser fra 177 kroner til 422 kroner. Jo høyere antall mAh, desto flere ladinger får du ut av nødladeren, men det kan være stor forskjell på hvor godt en nødlader utnytter den oppgitte kapasiteten. Les testen og se hvilke mobile ladere det er som klarer seg best.Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotoskriver med problemer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFotoskriver med problemer

Canon Selphy CP910 er en kompakt skriver som kan skrive ut bilder fra alt av utstyr. Men utskriftskvaliteten skuffer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Stor test av 27-tommers skjermer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdStor test av 27-tommers skjermer

Vi tester åtte nye, store skjermer, og kvaliteten er overraskende høy når man ser dem under ett.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer