Harmony 950

Fjernkontrollen som styrer det meste

Logitech har lenge hatt fjernkontroller som kan styre tv, musikkanlegg, dvd- og bluray-spillere, men nå har de tatt konseptet ett skritt videre og presenterer en fjernkontroll som også kan styre resten av huset. I hvert fall det meste.

9. oktober 2015

Den største fordelen med en universalfjernkontroll er kanskje at man kan flytte den forvirrende og støvsamlende haugen av fjernkontroller fra salongbordet til en eske på loftet, og det har man kunnet gjøre lenge med de tidligere modellene i Logitechs Harmony-serie.

Med Harmony Elite kan du også styre mer enn lyd og bilde. I kombinasjon med Harmony Hub får du kontroll over det du måtte ha koblet til av elektroniske låser, lys, persienner, termostater, sensorer og underholdningsutstyr via det trådløse nettet. Det er mulig å styre forskjellige enheter fra en tilhørende app for iOS eller Android, og du kan opprette ulike ”aktiviteter” på fjernkontrollen eller i appen. Du kan for eksempel lage en aktivitet som heter ”God morgen”, og få systemet til å slå på lyset, sette på radioen, øke romtemperaturen og slå på kaffetrakteren. Prisen er 3490 kroner.

Vil du ikke betale fullt så mye for en fjernkontroll, finnes også Harmony 950 til 1490 kroner. Funksjonaliteten er langt på vei den samme, og også denne styrer opptil 15 enheter, men den har ikke fargeskjerm eller ladestasjonen som følger med Harmony Elite.

Vi kommer tilbake med en grundig test i Komputer for alle nr. 18.

Kanskje du er interessert i...