Cookies- og Brukervilkår


Fjernkontrollen som styrer det meste

Logitech har lenge hatt fjernkontroller som kan styre tv, musikkanlegg, dvd- og bluray-spillere, men nå har de tatt konseptet ett skritt videre og presenterer en fjernkontroll som også kan styre resten av huset. I hvert fall det meste.

Den største fordelen med en universalfjernkontroll er kanskje at man kan flytte den forvirrende og støvsamlende haugen av fjernkontroller fra salongbordet til en eske på loftet, og det har man kunnet gjøre lenge med de tidligere modellene i Logitechs Harmony-serie.

Med Harmony Elite kan du også styre mer enn lyd og bilde. I kombinasjon med Harmony Hub får du kontroll over det du måtte ha koblet til av elektroniske låser, lys, persienner, termostater, sensorer og underholdningsutstyr via det trådløse nettet. Det er mulig å styre forskjellige enheter fra en tilhørende app for iOS eller Android, og du kan opprette ulike ”aktiviteter” på fjernkontrollen eller i appen. Du kan for eksempel lage en aktivitet som heter ”God morgen”, og få systemet til å slå på lyset, sette på radioen, øke romtemperaturen og slå på kaffetrakteren. Prisen er 3490 kroner.

Vil du ikke betale fullt så mye for en fjernkontroll, finnes også Harmony 950 til 1490 kroner. Funksjonaliteten er langt på vei den samme, og også denne styrer opptil 15 enheter, men den har ikke fargeskjerm eller ladestasjonen som følger med Harmony Elite.

Vi kommer tilbake med en grundig test i Komputer for alle nr. 18.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Foreta utskrifter med nettbrettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdForeta utskrifter med nettbrettet

Vi viser deg hvordan du kan skrive ut fra nettbrettet eller smartmobilen din.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer