Cookies- og Brukervilkår


Flerbruksskriver med faks

Den nye flerbruksskriveren Pixma MX870 fra Canon er godt utstyrt med funksjoner. Den kan bruke en trådløs forbindelse, så alle skriverne i husete kan skrive ut fra den uten å være koblet til maskinen med en kabel.

Den kan også skrive ut uten at datamaskinen er slått på. Det kan skje direkte med forskjellige kompatible enheter som iPhone eller Bluetooth, eller fra USB-minnepinner og minnekort. I tillegg til å skrive ut kan Pixma MX870 både skanne og kopiere, og den har også en innebygd telefaks. Mottatte eller sendte fakser kan lagres på en USB-minnepinne eller i det interne minnet.

Skriveren kan skanne direkte til pdf-filer, som blir lagret på pc-en. Canon har til sammen lansert fire nye skrivere i Pixma-serien. Alle fire er beregnet på hjemmekontoret eller mindre virksomheter. Pixma MX870 koster 1699 kroner.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Ekstern harddisk med skjerm

Ekstern harddisk med skjerm

InSight er navnet på den lille harddisken med skjerm fra Verbatim. Skjermen forteller hva stasjonen heter og hvor mye plass som er brukt.

Les mer

Full fart på bærbare pc-er

Full fart på bærbare pc-er

Det å bytte ut den gamle harddisken med en ny SSD-disk, som består av flashminne, er trolig den beste oppgraderingen man kan gjøre for tiden.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer