Cookies- og Brukervilkår


Forleng batteritiden på pc og netbrett

Synes du at batteriet i den bærbare pc-en eller brettet gir opp altfor fort? Heldigvis er det mye du kan gjøre selv for å holde liv i utstyret ditt.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Det er ingen hemmelighet at jo mer du bruker en bærbar pc eller et brett, desto kortere tid holder batteriet på én lading. Det er dessverre bare én bombesikker måte å få et bedre batteri på – nemlig å kjøpe et nytt og kraftigere et. Men du har sikkert bedre ting å bruke de tusen kronene som et nytt pc-batteri koster på. Det kan også hende at du har en bærbar pc eller et brett hvor det ikke er mulig å bytte ut batteriet. Men heldigvis er det mye du kan gjøre selv for å få bedre batterilevetid på én opplading.

I denne artikkelen får du mange gode råd om å bruke den bærbare datamaskinen og nettbrett på måte som lar deg få mer ut av batteriet.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

Smart skjermfot

Smart skjermfot

Docking-stasjoner for bærbare maskiner er ikke noe nytt, men Philips presenterer en variasjon over temaet og lanserer en fiffig skjermfot med en innholdsrik hub.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer