Cookies- og Brukervilkår


Full fart på bærbare pc-er

Det å bytte ut den gamle harddisken med en ny SSD-disk, som består av flashminne, er trolig den beste oppgraderingen man kan gjøre for tiden.

Det gir ikke bare raskere oppstart, men også bedre batteritid på en minibærbar eller en vanlig bærbar. Corsair Memory har lansert to nye serier med SSD-disker: Reactor-serien og Nova-serien. Modellene i Reactor-serien har en kapasitet på henholdsvis 60 GB og 120 GB, en lesehastighet på opptil 250 megabyte i sekundet og en skrivehastighet på 170 MB/s. Det er Nova-serien som umiddelbart virker mest imponerende. Den kommer i versjoner på 64 GB og 128 GB – begge med en kontroller fra Indilinx. Alle modellene er såpass store at de godt kan brukes som systemdisker.

Nova-serien kan prestere skrivehastigheter på hele 190 megabyte/sekundet. Begge seriene nyter godt av alle fordelene ved SSD-disker: ingen støy og lavt strømforbruk. Siden diskene ikke har bevegelige deler, er de en mer holdbar lagringsform, som tåler en god del støt og dunk. Det gjør også at de passer ekstra godt i minibærbare eller vanlige bærbare datamaskiner.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Spar en formue

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSpar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer