Cookies- og Brukervilkår


Full oversikt over harddisken

Finn de største plasstyvene på harddisken og fjern hva du vil. Med programmet Disk Space Fan er det lett å se hva som tar plass på harddisken.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du får full oversikt over harddisken.

Når det blir tomt for plass på harddisken, tilbyr Windows seg å hjelpe til med å rydde opp. Men det er begrenset hvor mye hjelp det faktisk er å hente. I stedet må du som regel gå gjennom alle mappene enkeltvis for å se om det er noe småtteri som du kan unnvære.

I tillegg til å finne de programmene, mappene eller filene som man ikke bruker lenger, så handler det også om å finne det som tar mest plass. Og her kan Disk Space Fan være til stor hjelp. Programmet tegner opp harddisken(e) din(e) som et avansert kakediagram. Det er gjort på et blunk å se hva som tar mest plass.


Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotoskriver med problemer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFotoskriver med problemer

Canon Selphy CP910 er en kompakt skriver som kan skrive ut bilder fra alt av utstyr. Men utskriftskvaliteten skuffer.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer