Cookies- og Brukervilkår


Navigon 2110

En enkel og brukervennlig GPS med mange gode funksjoner.

Sett til:

2.399,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Navigon 2110 er en liten fiks GPS fra samme familie som den større og dyrere luksusutgaven Navigon 7110. Designen er flott og enkel. De grafiske elementene på brukergrensesnittet er gjennomtenkte og detaljerte. Den lille GPS-en byr dessuten på massevis av smarte funksjoner.

Navigon 2110 er fiks ferdig til å sette fast på frontruten og ta i bruk. Den er enkel å bruke (den har faktisk bare én eneste knapp - av/på), og det grafiske brukergrensesnittet er så intuitivt at du kjapt regner ut hvordan GPS-en virker. Du slår den på, trykker på knappen "Ny destinasjon", inntaster adressen og trykker på "Start navigasjon". Det er selvsagt også mulig å opprette kompliserte ruter med flere destinasjoner underveis.

De eneste irritationsmomentene er at du er tvunget til å inntaste adressen i en bestemt rekkefølge: By/postnummer og vei/gate. Det hadde fungert bedre hvis du f.eks. kunne søke direkte på veinavnet. Menyen reagerer dessuten litt tregt, og GPS-en er temmelig sløv i oppstarten. Når det gjelder navigasjonen, er det imidlertid ingen problemer. Skjermen er på 3,5-tommer. Den er god og skarp, men de virtuelle knappene er små, og det kan være litt vanskelig å trykke korrekt. Heldigvis reagerer skjermen fint på et trykk med bilnøkkelen.

Navigon 2110 har arvet flere gode funksjoner fra de dyrere modellene i serien. Den har bl.a. kjørefeltassistent som viser hvilke kjørefelt du skal legge deg i ved hjelp av piler nederst på displayet. Det fungerer veldig bra og gjør det enda lettere å følge rutene. En annen god funksjon er loggboken. Den holder oversikten over antall kjørte kilometer (både privat- og jobbkjøring). Du kan lagre loggboken som en Excel-fil og deretter enkelt og greit legge den over på datamaskinen. GPS-en støtter også TCM, som rapporterer dirkete om trafikkforhold. Du har derfor muligheten til å planlegge rutene utenom bilkøer. Noe helt nytt i forbindelse med TCM-funksjonen, er at antennen er innebygd i strømledningen som går ned til sigarettenneren. Dermed slipper du å ha antennen dinglende rundt i frontruten.

Noe av det beste ved storebroren 7110 er Reality View-funksjonen. Med fotolignende grafikk kan du se bilder av kompliserte veinettverk, og en pil viser akkurat hvor du skal kjøre. Navigon 2110 støtter også Reality View, men for å få det til å virke, må du kjøpe en oppgradering som koster ca. 250 kroner.

Fakta

Navigon 2110

Kart: Vest-Europa (sjekk produsentens hjemmeside)
Prosessor: Samsung 2440 400MHz
Skjerm: 3,5-tommer 320 x 240 piksel
Minne: 64 MB ROM/64 MB RAM
GPS: SIRF Star III
Kortleser: SD/MMC
TMC: Ja
Mål: 10,3 cm bred, 7,8 cm høy, 1,8 cm tykk
Vekt: 154 gram
Ekstra funksjoner: Loggbok, fartskontroll, støtter Reality View
Følger med: SD-kort, lader til bil, holder til frontrute, stoffetui

  • Veldig brukervennlig

  • TCM-antennen er innebygd i strømledningen

  • Loggbok, kjørefeltassistent og fartskontroll

  • Reality View må kjøpes separat

  • Sløv i oppstarten

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Sosiale medier på GPS

Sosiale medier på GPS

Det nyeste produktet for bilnavigasjon fra Garmin har tatt til seg en av de viktigste trendene i tiden – de sosiale mediene. GPS-en kan holde orden på Facebook-vennene dine og fortelle deg nøyaktig hvor de befinner seg.

Les mer

Navigon 2110

Navigon 2110

En enkel og brukervennlig GPS med mange gode funksjoner.

Les mer

Turkart med høydeforskjeller

Turkart med høydeforskjeller

En GPS kan vise vei overalt. De fleste har også mye informasjon om andre ting enn veier, som f.eks. bensinstasjoner og turistmål.

Les mer

Nyeste

Slik virker GPS-teknologien

Takket være en integrert GPS-krets vet telefonen din nøyaktig hvor i verden du befinner deg.

Les mer

Den beste navigasjonen på smarttelefonen

Kan mobilen erstatte en avansert og dyr GPS til bilen? Vi tester seks navigasjonsapper til Android, iOS og Windows.

Les mer

Finn skatter med mobilen din

GRATIS GUIDE: Slik drar du på skattejakt med smarttelefonen din og geocaching

Les mer