Cookies- og Brukervilkår


Grafikkmonster

For de ivrigste dataspillerne er det ikke nok å ha det raskeste grafikkortet på markedet. Kortet skal også være overklokket, så det kjører fortere enn vanlige kort.

Den nederlandske produsenten Point of View er ute med et par entusiastmodeller som er basert på Nvidias GeForce 400-grafikkbrikke. Kortet heter GTX 460 og er noe av det råeste man kan få tak i for tiden. Mens Nvidias grafikkbrikke kjører på 650 MHz, har Point of View målt hastigheter på over 800 MHz på grunn av et effektivt kjølesystem. Kortet er tilgjengelig i to versjoner med henholdsvis 768 og 1024 MB DDR5-grafikkminne. Det er beregnet på å kjøre de nyeste spillene med alle innstillingene på maks. Kjøper du en av modellene, kan du velge mellom spillene Prins of Persia: The Forgotten Sands eller Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction. GTX 460 med 768 MB ram koster rundt 1800 kroner, mens modellen med 1 GB koster 2000 kroner.

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

Smart skjermfot

Smart skjermfot

Docking-stasjoner for bærbare maskiner er ikke noe nytt, men Philips presenterer en variasjon over temaet og lanserer en fiffig skjermfot med en innholdsrik hub.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer