Test_usb_komno_072012

Lynraske eksterne harddisker

Nå må du ikke lenger vente i timevis på at sikkerhetskopien skal bli tatt. Nye, lynraske, eksterne harddisker med USB 3.0 holder på å ta over markedet. Her har vi testet hele 12 stykker.

2. mai 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om lynraske eksterne harddisker.

På pc-en din kan det ligge viktige dokumenter, bilder, programmer og mye annet. Hvis harddisken svikter, kan du ha mistet disse dataene for godt hvis du ikke har sørget for å ta sikkerhetskopier med jevne mellomrom.

En ekstern harddisk er perfekt til dette, siden den gir deg muligheten til å lagre kopier av de viktigste filene dine på en annen harddisk enn den som sitter i datamaskinen. En ekstern harddisk kan enkelt oppbevares på et trygt sted, og noen modeller får til og med plass i en innerlomme hvis du trenger å ha med deg større mengder data.

Vi har testet tolv eksterne harddisker med USB 3.0. Noen av dem er laget for å ha en plass på skrivebordet, og andre skal være en liten følgesvenn til den bærbare datamaskinen din. Det er hvor mye lagringsplass du trenger som avgjør om du bør ha den store, romslige disken på 3,5 tommer eller den lille og hendige på 2,5 tommer.

I testen finner du forskjelllige disker som har plass til alt fra 320 GB og opp til 3 TB, så det er noe for enhver smak, enten du vil ha en liten tass å ha med på turen eller masse plass til sikkerhetskopier og større samlinger av bilder, musikk og videofilmer.

Kanskje du er interessert i...