Cookies- og Brukervilkår


Kraftigere trådløs lading

Firmaet Freescale er i gang med å utvikle trådløse ladere som takler større enheter.

Det har lenge vært mulig å få trådløs lading til vanlige smartmobiler, men ikke til nettbrett. Men nå har firmaet Freescale utviklet en teknologi som er kraftig nok til å lade nettbrett.

Den nye løsningen gjør det mulig å lage en trådløs lader med en effekt på 15 watt, og det er tre ganger så mye som de fleste trådløse laderne har i dag, siden de bare lader med fem watt. Det betyr også at det vil gå fortere å lade trådløst enn med USB.

Teknologien består i praksis av to brikker: én mottakerbrikke som sitter i enheten, for eksempel nettbrettet, og én senderbrikke som sitter i laderen, for eksempel et brett man kan legge den på. Disse er altså ikke bygget inn i noen produkter ennå.

Freescale regner med at de to brikkene vil bli klare for levering til produsentene i starten av 2015, og det blir forhåpentligvis også neste år vi vil få se de første produktene som har denne teknologien innebygd.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>God skjerm til lav pris

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGod skjerm til lav pris

ViewSonic VX2363Smhl-W er en billig og fornuftig skjerm, som leverer et både pent og behagelig bilde.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer