Kabelholder

Kabler og ledninger – slik får du orden på dem

Video: Er du lei av kabelflokene under skrivebordet? Bygg verdens smarteste kabelholder selv.

10. mai 2016

Er du lei av kabelflokene under skrivebordet? Bygg verdens smarteste kabelholder selv.

Her får du et tips som er så enkelt og smart at vi ergrer oss litt over at vi ikke har tenkt på det selv: En super, praktisk hjemmelaget holder til pc-kabler og ledninger – og den er enklere å bruke enn mange av løsningene du får kjøpt i butikken.

Ideen har vi fått av en av Komputer for alles mange trofaste lesere – og det beste med denne ideen er at du kan lage kabelholderen allerede i dag – alt du trenger er materialer du sannsynligvis har liggende.

Slik gjør du Ta en titt i hylla eller på loftet etter noen gamle ringpermer. De fleste har noen liggende, og hvor sannsynlig er det at du noen gang får bruk for de gamle kontoutskriftene?

Ta ut papirene og ta forsiktig vekk naglene på baksiden av ringpermen, slik at du kan løsne metallholderen på innsiden. Det er viktig at dette gjøres slik at du beholder hullene i skinnen på holderen. Kast naglene og omslaget, og finn noen skruer som passer til hullene der naglene satt.

Til slutt må du finne en god plassering for kabelholderen – for eksempel under skrivebordet eller på veggen. Skru fast metallholderen fast, bor eventuelt hull først slik at du er sikker på et godt resultat. Nå har du verdens beste ledningsholder som er enkel å åpne og lukke etter behov.

Kanskje du er interessert i...