Cookies- og Brukervilkår


Kabler og ledninger – slik får du orden på dem

Video: Er du lei av kabelflokene under skrivebordet? Bygg verdens smarteste kabelholder selv.

Er du lei av kabelflokene under skrivebordet? Bygg verdens smarteste kabelholder selv.

Her får du et tips som er så enkelt og smart at vi ergrer oss litt over at vi ikke har tenkt på det selv: En super, praktisk hjemmelaget holder til pc-kabler og ledninger – og den er enklere å bruke enn mange av løsningene du får kjøpt i butikken.

Ideen har vi fått av en av Komputer for alles mange trofaste lesere – og det beste med denne ideen er at du kan lage kabelholderen allerede i dag – alt du trenger er materialer du sannsynligvis har liggende.Slik gjør du
Ta en titt i hylla eller på loftet etter noen gamle ringpermer. De fleste har noen liggende, og hvor sannsynlig er det at du noen gang får bruk for de gamle kontoutskriftene?

Ta ut papirene og ta forsiktig vekk naglene på baksiden av ringpermen, slik at du kan løsne metallholderen på innsiden. Det er viktig at dette gjøres slik at du beholder hullene i skinnen på holderen. Kast naglene og omslaget, og finn noen skruer som passer til hullene der naglene satt.

Til slutt må du finne en god plassering for kabelholderen – for eksempel under skrivebordet eller på veggen. Skru fast metallholderen fast, bor eventuelt hull først slik at du er sikker på et godt resultat. Nå har du verdens beste ledningsholder som er enkel å åpne og lukke etter behov.Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Hold styr på kablene

Hold styr på kablene

Video: Se hvordan du lager verdens smarteste kabelholder.

Les mer

Fremtiden er uten jackplugg

Fremtiden er uten jackplugg

Husker du den gangen vi hørte på musikk gjennom en jackplugg?

Les mer

Kabler av glass

Kabler av glass

CES, Las Vegas: Corning er mest kjent for det ripefrie glasset som brukes i smarttelefoner, nettbrett og stadig flere bærbare pc-er. Nå kaster de seg ut i produksjon av kabler.

Les mer

Nyeste

Fremtiden er uten jackplugg

Husker du den gangen vi hørte på musikk gjennom en jackplugg?

Les mer

Få orden på kablene

Slik får du orden og oversikt i kabelrotet – smart og nesten gratis.

Les mer

Overfør video fra bånd til pc

Med programmet Debut Video Capture kan du overføre film fra videobånd til pc Det krever en spesiell kabel, som vi selger for kun 69 kroner + porto.

Les mer