Cookies- og Brukervilkår


Kast flatskjermen

Er du en av over 500 000 nordmenn som kjøpte flatskjerm i fjor, kan du like godt levere den inn på gjenvinningsstasjonen med en gang.

Den er nemlig avleggs allerede, siden framtidens flatskjermer har 3D. Det var i hvert fall det inntrykket vi fikk på elektronikkmessen CES i januar, hvor det var utrolig mange 3D-modeller.

Men utviklingen går neppe så fort som produsentene vil ha det til. Den høye oppløsningen og de sylskarpe fargene vi har fått de siste årene, mister nemlig litt av piffen når de må ses gjennom et par forvokste solbriller.

De beste 3D-kinoene har delvis løst det problemet ved å vise filmene sine i mørket på kjempeskjermer og skrur opp lysstyrken litt ekstra når de viser 3D-film. Så bare behold flatskjermen din. 3D-teknologien er fremdeles ung, og utvalget av
3D-filmer er ikke stort nok til at du må bytte ut tv-en med det første.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av fargelaserskrivere

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av fargelaserskrivere

En fargelaserskriver kan kjøpes for under 1000 kr – og utskriftskvaliteten er helt på topp. Vi tester 8 stykker.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer