Cookies- og Brukervilkår


Velkommen til CES 2016

CES 2016: Komputer for alles utsendte medarbeider har nettopp landet i Las Vegas og er klar til å rapportere fra verdens største messe for forbrukerelektronikk. CES går av stabelen i disse dager, og du kan følge med på de mange spennende nyhetene på vår Facebook-side.

Siden 1967 har CES – Consumer Electronics Show – vært stedet der produsenter av elektronikk, datamaskiner og teknologi fra hele verden har vist frem sine nyeste produkter. I 1970 debuterte for eksempel videospilleren, i 1981 var det cd-en og i 2010 var det Android-baserte telefoner og nettbrett. I år har over 3600 forskjellige produsenter tatt oppstilling på CES, som er en salig blanding av både små og nystartede selskap og de velkjente gigantene som alle kjenner. Det vil kort sagt være mengder av nyskapninger og nye produkter, og vi gleder oss til å gå på oppdagelsesferd og se hva produsentene har å by på denne gangen.

Banebrytende nyheter
Selv om CES bare er åpen for produsenter, bransjefolk og journalister, var det i fjor over 170 000 besøkende på messen, og arrangørene forventer et like massivt fremmøte i år. Et av fjorårets store temaer var "wearables", altså utstyr som man bærer på kroppen (armbånd og klokker), og som blant annet kan måle helsetilstand, puls, antall skritt, søvnmønster osv. Det var også en overflod av hverdagselektronikk med Internett-tilkobling ("tingenes Internett"), og du husker kanskje monstervaskemaskinen fra LG eller den geniale kjøkkenvekten Drop fra vår dekning av messen i 2015. De kan du lett søke deg frem til på hjemmesiden.

Hva som er årets viktigste temaer, og hva som ellers lanseres av banebrytende nyheter på årets CES, kommer vi tilbake til i løpet av de nærmeste dagene.

Besøk vår facebookside med jevne mellomrom, og hold deg oppdatert på hva som skjer på CES 2016.

Les mer om CES 2016

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>God skjerm til lav pris

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGod skjerm til lav pris

ViewSonic VX2363Smhl-W er en billig og fornuftig skjerm, som leverer et både pent og behagelig bilde.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Stor test av 27-tommers skjermer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdStor test av 27-tommers skjermer

Vi tester åtte nye, store skjermer, og kvaliteten er overraskende høy når man ser dem under ett.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer