Cookies- og Brukervilkår


Lenovos hybrid-pc i ny drakt

Toppmodellen blant Lenovos hybride pc-er får bedre hengsler, lavere vekt og ny programvare. I tillegg lanserer Lenovo to nye nettbrett.

Lenovo har lansert datamaskinen Yoga 3 Pro, som er etterfølgeren til Yoga 2 Pro. Den nye datamaskinen er 17 prosent tynnere og 15 prosent lettere og veier bare 1,19 kg. Forgjengeren er blitt kalt den beste Windows-bærbare man kan få kjøpt, og det spesielle er den berøringsfølsomme skjermen som kan brettes 360 grader og brukes som nettbrett.

Datamaskinene i Yoga-serien er bygget for at du skal bøye skjermen ofte, derfor har Lenovo forbedret hengslene i den nye modellen. Ifølge Lenovo er det brukt 813 aluminiumsdeler til å lage de seks hengslene, som har en design som ligner på en klokkereim.

Innmaten har også fått en overhaling med den nye programvaren ”Harmony”. Det er en funksjon som kan optimalisere bruken av opptil 50 forskjellige programmer. ”Harmony” kan for eksempel endre lysstyrken automatisk når du leser en ebok eller skru opp lyden hvis du ser en film.

Sammen med den nye datamaskinen lanserer Lenovo også to nye nettbrett: Yoga Tablet 2 Pro og Yoga Tablet 2. Yoga Tablet 2 Pro har en spesielt spennende funksjon: Den inneholder en miniprosjektør, så du kan projisere et 50 tommer stort bilde av skjermen på enhver flat overflate.

De tre nyhetene vil komme i salg mot slutten av oktober. Prisene starter på 13 200 kroner for Yoga 3 Pro, 4150 kroner for Yoga Tablet 2 Pro og rundt 2000 kroner og 3000 kroner for 8- og 10-tommersutgavene av Yoga Tablet 2.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Enkelt trådløst oppsett

Enkelt trådløst oppsett

Hvis du har prøvd å sette opp en ruter og et trådløst nettverk, har du sikkert merket at det kan dukke opp mange uforutsette problemer underveis.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>God skjerm til lav pris

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGod skjerm til lav pris

ViewSonic VX2363Smhl-W er en billig og fornuftig skjerm, som leverer et både pent og behagelig bilde.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer