Yoga 3 Pro

Lenovos hybrid-pc i ny drakt

Toppmodellen blant Lenovos hybride pc-er får bedre hengsler, lavere vekt og ny programvare. I tillegg lanserer Lenovo to nye nettbrett.

13. oktober 2014

Lenovo har lansert datamaskinen Yoga 3 Pro, som er etterfølgeren til Yoga 2 Pro. Den nye datamaskinen er 17 prosent tynnere og 15 prosent lettere og veier bare 1,19 kg. Forgjengeren er blitt kalt den beste Windows-bærbare man kan få kjøpt, og det spesielle er den berøringsfølsomme skjermen som kan brettes 360 grader og brukes som nettbrett.

Datamaskinene i Yoga-serien er bygget for at du skal bøye skjermen ofte, derfor har Lenovo forbedret hengslene i den nye modellen. Ifølge Lenovo er det brukt 813 aluminiumsdeler til å lage de seks hengslene, som har en design som ligner på en klokkereim.

Innmaten har også fått en overhaling med den nye programvaren ”Harmony”. Det er en funksjon som kan optimalisere bruken av opptil 50 forskjellige programmer. ”Harmony” kan for eksempel endre lysstyrken automatisk når du leser en ebok eller skru opp lyden hvis du ser en film.

Sammen med den nye datamaskinen lanserer Lenovo også to nye nettbrett: Yoga Tablet 2 Pro og Yoga Tablet 2. Yoga Tablet 2 Pro har en spesielt spennende funksjon: Den inneholder en miniprosjektør, så du kan projisere et 50 tommer stort bilde av skjermen på enhver flat overflate.

De tre nyhetene vil komme i salg mot slutten av oktober. Prisene starter på 13 200 kroner for Yoga 3 Pro, 4150 kroner for Yoga Tablet 2 Pro og rundt 2000 kroner og 3000 kroner for 8- og 10-tommersutgavene av Yoga Tablet 2.

Kanskje du er interessert i...