Cookies- og Brukervilkår


Cambridge NP30

Det finnes mange muligheter for å streame musikk fra pc-en til musikkanlegget, men det er få produkter som henvender seg til hifi-entusiasten.

Sett til:

3.498,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Det gjør den kjente engelske hifi-produsenten Cambridge Audio nå noe med, og har lansert Sonata NP30, som både i form og finish minner om et tradisjonelt hifi-produkt. Men det er snakk om en musikkserver som via trådløst nettverk kan streame fra pc-en eller NAS-serveren din. Forskjellen ligger i at designet og betjeningen er mer som på et hifi-produkt. Du kan også bruke den store fjernkontrollen som følger med. Denne er bra når hele systemet er satt opp. Men selve oppsettet og tilkoblingen er litt vrien, siden det f.eks. er vanskelig å skrive passord med en vanlig fjernkontroll. Men har du en iPhone/iPod/iPad kan du hente et program og styre enheten derfra.
NP30 har også USB-inngang – både på fronten og bak – som kan brukes til USB-minne eller harddisk. Bak finner du dessuten utgang til digital forsterker/digital konverter, men også phono-utganger til en forsterker. Og bruker du phono-utgangen, vil du høre at lyden er veldig bra. Den innebygde digitale konverteren gir en lydkvalitet som er detaljert, dynamisk og innlevende. Her er denne musikkserveren i en særklasse.
Cambridge Audios forsøk på å lage en musikkserver til lydentusiasten er svært vellykket. Ulempene er at oppsettet er litt vanskelig, og at du bare har adgang til noen få utvalgte musikktjenester fra internett.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

• Støtter: pc, Mac, NAS med UPnP
• Lydformater: WAV/Flac, AIFF, WMA, MP3, AAC
• Internettradio: Ja
• Wi-Fi: 802.3b/g/n
• Vekt: 2,1 kilo
• Mål: 27 x 6,7 x 28,5 cm

  • Flott bygd, høy kvalitet

  • God lydkvalitet

  • En del begrensninger

Eksterne koblinger
Les mer om...
Relaterte artikler
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Glimrende pc-headset

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGlimrende pc-headset

Razer Tiamat 7.1 er et overlegent produkt til spill og film, men ikke beregnet på musikkentusiaster.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Trådløs musikk og bedre tv-lyd

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTrådløs musikk og bedre tv-lyd

Du får god lyd til tv-en, elegant design og Sonos’ fantastiske nettverksspiller.

Les mer

Tvilsom støyisolering

Tvilsom støyisolering

Creative er best kjent for lydkortene sine, men her er de ute med et par små hodetelefoner som er beregnet på mp3-spillere.

Les mer

Nyeste

Koble deg til den trådløse fremtiden

Forskning på og utvikling av trådløs teknologi raser videre – og du kan være med.

Les mer

Ingen lyd i høyttalere?

Tip: Finne løsningen på manglende lyd.

Les mer

Heftige Philips-høyttalere

CES 2016: Skill høyttalerne fra hverandre og sett dem akkurat der du vil. Nå tilbyr Philips surroundlyd, akkurat som du vil ha den.

Les mer