Cookies- og Brukervilkår


Koble deg til den trådløse fremtiden

Forskning på og utvikling av trådløs teknologi raser videre – og du kan være med.

>Få et supergodt tilbud på et sett med trådløse hodetelefoner som kan brukes med både mobil, nettbrett og PC. Klikk her for å lese mer.

Det er ingen hemmelighet at teknologien utvikler seg i et utrolig høyt tempo. Så høyt at det noen ganger kan være vanskelig å følge med.

Dette gjelder ikke minst trådløs teknologi, som mer enn noensinne finner veien inn i produkter som henvender seg direkte til forbrukerne.

Apple kvitter seg (nesten) med lydutgangen

Som ledd i en kampanje for enda færre kabler og ledninger har teknologigiganten Apple valgt å droppe lydutgangen i den nyeste iPhonen, iPhone 7.

Det betyr altså at det ikke lenger vil være noe uttak til hodetelefoner på den nye iPhonen. De blir nemlig trådløse.

Eller i alle fall nesten. Apple har nemlig lagt til en liten ekstra utgang som betyr at man fortsatt kan koble til hodetelefoner med kabel. Sannsynligvis en god idé, ettersom beslutningen om å fjerne lydutgangen har møtt en del kritikk blant både anmeldere og forbrukere.

Du kan se et utdrag av presentasjonen av den nye lydutgangløse iPhonen her:

Full fart på utviklingen

Apples beslutning om å fjerne lydutgangen er like fullt en stor greie som bare understreker at den trådløse utviklingen langt fra er på retur.

Det samme gjelder trådløse Internett-forbindelser som hele tiden blir raskere og bedre, på samme måte som produkter som kan kobles til datamaskiner, nettbrett og mobiler, hele tiden blir smartere og enklere å betjene.

Få dine egne trådløse hodetelefoner

Akkurat nå kan du være med på den trådløse bølgen sammen med Komputer for alle. Når du bestiller bladet, kan du nemlig få et sett med trådløse hodetelefoner som enkelt kan kobles til mobilen, nettbrettet eller PC-en.

Hodetelefonene har en rekkevidde på hele 10 meter og en innebygd mikrofon som lar deg føre telefonsamtaler eller bruke Skype uten å bli irritert av kabler.

>De trådløse hodetelefonene har en verdi på kr 599, men du kan få dem sammen med 2 utg. av Komputer for alle for kun kr 49,50.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Ny musikk på gammelt anlegg

Ny musikk på gammelt anlegg

Koble det gamle anlegget trådløst til en smarttelefon eller et nettbrett og spill musikk i hele huset. Det eneste du trenger er en såkalt Beep.

Les mer

Musikkserver for lydentusiasten

Musikkserver for lydentusiasten

Det finnes mange muligheter for å streame musikk fra pc-en til musikkanlegget, men det er få produkter som henvender seg til hifi-entusiasten.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få god lyd fra datamaskinen

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå god lyd fra datamaskinen

Hvis det er vanskelig å oppfatte hva som sies eller synges når det kommer fra pc-en, bør du kjøpe bedre høyttalere. Du får mye mer glede av pc-en din med god og tydelig lyd.

Les mer

Nyeste

Koble deg til den trådløse fremtiden

Forskning på og utvikling av trådløs teknologi raser videre – og du kan være med.

Les mer

Ingen lyd i høyttalere?

Tip: Finne løsningen på manglende lyd.

Les mer

Heftige Philips-høyttalere

CES 2016: Skill høyttalerne fra hverandre og sett dem akkurat der du vil. Nå tilbyr Philips surroundlyd, akkurat som du vil ha den.

Les mer