Cookies- og Brukervilkår


Ny musikk på gammelt anlegg

Ny mobil enhet lar deg spille musikk fra smartmobilen på stereoanlegget ditt over trådløst nett.

Den lille dingsen heter Beep, får strøm fra en USB-port og har en minijackutgang med både optisk digitalt og analogt signal. Når du har koblet den til anlegget, er det bare å hente firmaets app til telefonen og koble deg til over det trådløse nettverket. Dermed kan du spille all musikken du har på telefonen.

Den lille enheten gir deg også muligheten til å koble til flere telefoner. Hvis en gjest har lyst til å spille noe musikk for deg fra telefonen sin, er det like enkelt. Hver Beep-enhet fungerer bare med det anlegget den er koblet til. Hvis du har flere anlegg og en Beep koblet til hver, kan de synkroniseres. Du kan også styre alle høytalerne i huset fra telefonen din og spille forskjellig musikk i de forskjellige rommene.

Beep skal levere de første enhetene på høsten med en pris på rundt 600 kroner. Foreløpig kan de bare forhåndsbestilles hvis man bor i USA, men det er ikke umulig at det snart går an også i Europa.

Firmaet håper at de i fremtiden kan selge teknologien sin til produsenter av stereoanlegg, som så kan bygge det inn i produktene sine.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Glimrende pc-headset

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGlimrende pc-headset

Razer Tiamat 7.1 er et overlegent produkt til spill og film, men ikke beregnet på musikkentusiaster.

Les mer

Tvilsom støyisolering

Tvilsom støyisolering

Creative er best kjent for lydkortene sine, men her er de ute med et par små hodetelefoner som er beregnet på mp3-spillere.

Les mer

Musikkserver for lydentusiasten

Musikkserver for lydentusiasten

Det finnes mange muligheter for å streame musikk fra pc-en til musikkanlegget, men det er få produkter som henvender seg til hifi-entusiasten.

Les mer

Nyeste

Koble deg til den trådløse fremtiden

Forskning på og utvikling av trådløs teknologi raser videre – og du kan være med.

Les mer

Ingen lyd i høyttalere?

Tip: Finne løsningen på manglende lyd.

Les mer

Heftige Philips-høyttalere

CES 2016: Skill høyttalerne fra hverandre og sett dem akkurat der du vil. Nå tilbyr Philips surroundlyd, akkurat som du vil ha den.

Les mer