Cookies- og Brukervilkår


Stor test av seks høyttalersett

Hvis det er vanskelig å oppfatte hva som sies eller synges når det kommer fra pc-en, bør du kjøpe bedre høyttalere. Du får mye mer glede av pc-en din med god og tydelig lyd.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Det er stor forskjell på høyttalere, men én sak er det liten tvil om: De små og billige boksene som følger med de fleste nye pcer, er ikke verd å høre på – enten de står på skrivebordet eller er innebygd i selve skjermen. Hvis du vil være helt sikker på å få med deg alle detaljene, er du pent nødt til å gå på handletur.

Vi testet høyttalerne med både internettradio, musikk og film. Den maksimale lydstyrken målte vi med desibelmåler. Samtidig sjekket vi hvor enkle de er å stille inn og hvor mange ekstrafunksjoner som er innebygd i dem.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lydkort i toppklassen

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLydkort i toppklassen

ASUS Xonar Phoebus ikke billig, men gir mye bedre lyd enn hovedkortets innebygde lydkort.

Les mer

Ny musikk på gammelt anlegg

Ny musikk på gammelt anlegg

Koble det gamle anlegget trådløst til en smarttelefon eller et nettbrett og spill musikk i hele huset. Det eneste du trenger er en såkalt Beep.

Les mer

Heftige Philips-høyttalere

Heftige Philips-høyttalere

CES 2016: Skill høyttalerne fra hverandre og sett dem akkurat der du vil. Nå tilbyr Philips surroundlyd, akkurat som du vil ha den.

Les mer

Nyeste

Koble deg til den trådløse fremtiden

Forskning på og utvikling av trådløs teknologi raser videre – og du kan være med.

Les mer

Ingen lyd i høyttalere?

Tip: Finne løsningen på manglende lyd.

Les mer

Heftige Philips-høyttalere

CES 2016: Skill høyttalerne fra hverandre og sett dem akkurat der du vil. Nå tilbyr Philips surroundlyd, akkurat som du vil ha den.

Les mer