Cookies- og Brukervilkår


Lydløs og solid harddiskavløser

Traxdata SSD gir opptil 128 GB harddiskplass i form av flashminne.

Skal harddisken være rask, lydløs og tåle støt, så er løsningen en såkalt solid state-disk (SSD), som bruker flash-­minne på samme måte som minnepinner og -kort til kameraer. Med en ny SSD-disk fra nederlandske Traxdata er kapasiteten nå blitt så stor at det kan være et reellt alternativ til andre lagringsalternativer. Men løsningen er dyr. Traxdatas nye SSD-disk kommer i størrelser fra 32 til 128 GB, med en oppgitt reell overføringshastighet på 110 MB/s.

Det er en ikke ubetydelig hastighet, og høyere enn for de fleste vanlige harddisker. På en tradisjonell harddisk avhenger hastigheten av om dataene ligger utvendig eller innvendig på den fysiske magnetskiven, og hvor tett dataene ligger. Med SSD skal den høye hastigheten være konstant. Men prisen vil da også ligge vesentlig høyere enn for en tradisjonell harddisk.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

Windows Update går i stå?

Windows Update går i stå?

“Ikke slå av eller koble fra datamaskinen. Installerer oppdatering 1 av 1”. Denne meldingen får du når Windows er i ferd med å installere oppdateringer, men det hender dessverre at oppdateringen ikke blir fullført, men stopper midt i. Med dette programmet kan du fikse irriterende feil i Windows Update.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer