Cookies- og Brukervilkår


Microsoft frigir Kinect

Microsoft Kinect lar deg styre ting på skjermen med armer og hender, men hittil har systemet vært låst. Nå har Microsoft frigitt en programpakke som lar programmerere utnytte de spennende mulighetene.

Siden Kinect kom til Xbox 360 har dyktige programmerere prøvd å få systemet til å fungere på pc. Kinect er et slags kamera med innebygde mikrofoner, som blant annet kan registrere bevegelsene til spillere og la dem styre et spill med kroppen og stemmen. Den teknologien kan selvfølgelig også brukes til andre ting enn spill.

Kinect koster litt over 1000 kroner og kobles til Xbox 360 med en USB-kabel. Nå har Microsoft frigitt en gratis programpakke for utviklere. Kinect SDK gir programmerere tilgang til alle de avanserte funksjonene i Kinect. Vi har allerede sett folk styre roboter og andre ting med hjemmelagde Kinect-programmer, men nå blir mulighetene mye større.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>God skriver, dyre utskrifter

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGod skriver, dyre utskrifter

Her får du en meget brukervennlig fotoskriver, men den er dyr i bruk.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer