Cookies- og Brukervilkår


Smartarmbånd fra Microsoft

Også Microsoft har nå et armbånd til å måle pulsen, med berøringsfølsom skjerm og GPS.

Både Apple, Samsung og Sony har såkalte ”Wearables” i vareutvalget sitt. Dette er betegnelsen på elektroniske apparater som du bærer på deg, for eksempel klokker og armbånd.

Nå har Microsoft også kastet seg inn i kampen med sitt nye Microsoft Band. Band er et smartarmbånd, og det vil si at du tar det på armen, kobler det til telefonen din og lar det måle søvnmønsteret, pulsen din og mye mer.

Microsoft Band har en berøringsfølsom fargeskjerm som gir deg tilgang til alle funksjonene. På skjermen får du også se Facebook-beskjeder, tekstmeldinger og eposter fra telefonen din. Det har dessuten en innebygd GPS som kan måle hvor langt du har løpt, gått eller syklet. Etter turen kan du se hvordan tempoet har vært og den ruten du har tatt.

Armbåndet fungerer sammen med Microsofts helseapp Health. Health kan hentes i alle app-butikker, og det betyr at du kan bruke armbåndet sammen med både Android, iOS og Windows Phone.

Microsoft Band er til salgs i USA til en pris på 199 dollar, som er drøyt 1200 kroner. Det er så langt ikke offentliggjort noen norsk pris eller lanseringsdato.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Foreta utskrifter med nettbrettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdForeta utskrifter med nettbrettet

Vi viser deg hvordan du kan skrive ut fra nettbrettet eller smartmobilen din.

Les mer

Stue-pc med 3D fra ASUS

Stue-pc med 3D fra ASUS

Hvis du syns at all den elektroniske underholdningen begynner å ta uforholdsmessig stor plass i huset, bør du overveie å bytte ut utstyret med én enkelt enhet

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer