Cookies- og Brukervilkår


Miljøvennlig flerbruksskriver

Brother MFC-250C hjelper på samvittigheten.

Hjemmet fylles med flere og flere uunnværlige hjelpemidler som sluker strøm. Hvis man samtidig vil holde en lav miljøprofil, er det altså lett å få dårlig samvittighet. Brother kommer den gode samvittigheten i møte med to miljøvennlige flerbruksskrivere som kan skanne, kopiere, fakse og skrive ut bilder direkte fra digitalkameraet.

Lavprismodellene MFC-250C og MFC-290C er godkjent etter de tyske Blauer Engel-reglene, som er blant verdens mest anerkjente for miljø, gjenbruk, energiforbruk og brukervennlighet. Forskjellen på de to modellene ligger først og fremst i hastig­heten, og at den store modellen er utstyrt med automatisk arkmater. Brother MFC-250C koster rundt 750 kroner, mens store­broren ligger på en hundrelapp mer.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Foreta utskrifter med nettbrettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdForeta utskrifter med nettbrettet

Vi viser deg hvordan du kan skrive ut fra nettbrettet eller smartmobilen din.

Les mer

Stue-pc med 3D fra ASUS

Stue-pc med 3D fra ASUS

Hvis du syns at all den elektroniske underholdningen begynner å ta uforholdsmessig stor plass i huset, bør du overveie å bytte ut utstyret med én enkelt enhet

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer