Cookies- og Brukervilkår


Test av Logitech G600 MMO

Logitech G600 MMO er et gjennomtenkt Logitech-produkt med god funksjon og fremragende ergonomi.

Last ned artikkel

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om Logitech G600 MMO.

Logitechs G600 er i utgangspunktet utviklet med tanke på mmo-spill, altså gigantiske internett-spill som krever flust med knapper til hurtigtaster og snarveier, men den egner seg faktisk også veldig godt til både hjemme- og kontorbruk, noe Logitech åpenbart har tenkt på – de programmerbare knappene på G600 kan nemlig redusere både arbeidsbyrde og antall tastetrykk betraktelig.

G600 er voksen nok til å passe fint inn i en mannehånd. Musa er dessuten ekstra bred, og inkluderer en tredje museknapp til ringfingeren, noe som er overraskende behagelig siden det gir fingeren en naturlig hvilestilling. Bortsett fra det har musa to knapper på toppen, rullehjul og hele tolv knapper ved tommelfingeren på venstre side.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Trådløs mus kobler ut?

Trådløs mus kobler ut?

PC-tips: Pekeren fryser plutselig midt på skjermen.

Les mer

Få god samvittighet i en fei

Få god samvittighet i en fei

Ett museklikk – og du sparer både miljøet og litt penger.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pc grunnkurs del 2

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdPc grunnkurs del 2

Enten du vil sende epost, gå på nettet eller spille, er du nødt til å vite hvordan du starter og lukker programmer på pc-en. Det lærer du her.

Les mer

Nyeste

Unngå langsomme dobbeltklikk

Tips: Det finnes en måte å dobbeltklikke på som du kanskje ikke kjenner til.

Les mer

Få god samvittighet i en fei

Ett museklikk – og du sparer både miljøet og litt penger.

Les mer

Gjør det enklere å bruke musen

Slik endrer du musepekeren:* Klikk på startknappen. * Skriv hjelpemiddelsenter, og klikk på punktet.* Klikk på Gjør det enklere å bruke musen.Nå får du valget mellom en rekke forskjellige musemarkører. Velg en du tror kan fungere, og klikk på Bruk.> Les mer om mus

Les mer