airbulb

Musikk i lyspærene

Snart kan lyspærene overta for stereoanlegget.

16. mars 2014

Det er ikke så mye lenger du er helt nødt til å ha en høytaler eller en radio i hvert rom for å høre på musikk. Du vil snart kunne bruke lyspærene i taket. Kickstarter-prosjektet AirBulb er en diodepære med innebygd høytaler som kan spille musikk direkte fra smartmobilen din. Du kan også styre lysstyrken med telefonen. Pæra har innebygd Bluetooth, så du må bare hente en app til mobilen før du kan styre fargetemperaturen, lysstyrken og musikken uten ledninger eller annen tilkobling, så lenge du er innenfor ti meter fra pæra. Du kan også koble to pærer samtidig til mobilen. Da skilles også lyden i høyre og venstre kanal i stereo, så du får enda bedre lyd.

Musikkpæra kan også stilles inn til å blinke når det er noen som ringer deg, eller settes opp som vekkerklokke sånn at den blir slått på om morgenen.

Foreløpig er pæra under testing, men den skal snart være klar til å bli satt i produksjon. Den tilhørende appen blir tilgjengelig for både iOS og Android. Det ventes at pæra kommer på markedet i desember 2014 med en pris på drøyt 300 kroner.

Kanskje du er interessert i...