Cookies- og Brukervilkår


Null watt i hvilemodus

Fujitsu Siemens lanserer sine første 0-watts-maskiner i sommer.

Fujitsu Siemens har lenge vært helt i teten når det gjelder miljøvennlige datamaskiner. I fjor lanserte det tyske selskapet en datamaskin som bare brukte noen ganske få watt i hvilemodus. Nå har tyskerne utviklet en enda mer intelligent strømstyring som gjør deres kommende maskiner i stand til å ”våkne” automatisk fra helt avslått tilstand – altså fra en tilstand der maskinen ikke bruker strøm overhodet.

Og selv om det kanskje høres banalt ut, er det intet mindre enn en liten revolusjon for miljøet. Det betyr nemlig at ma-skinene ikke trenger å stå unødvenig i hvile­modus, som ma-skinen din som regel gjør når du kan se en grønn, lysende diode på frontpanelet. Ma-skinen behøver heller ikke være påslått i lengre tid for å motta oppda­teringer til Windows, men kan derimot stilles inn til å slå seg av og på (altså skrus av fullt og helt) når du ønsker det, slik at maskinen alltid
er helt oppdatert og kjøre­klar når du skal bruke den.

Fujitsu Siemens kaller passende nok de nye maskinene for 0-watts-maskiner, og de første modellene i serien kommer i salg i løpet av denne sommeren. De får modellbetegnelsene Esprimo E7935 0-Watt og Esprimo P7935 0-Watt. Prisene er foreløpig ikke fastsatt.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Enkelt trådløst oppsett

Enkelt trådløst oppsett

Hvis du har prøvd å sette opp en ruter og et trådløst nettverk, har du sikkert merket at det kan dukke opp mange uforutsette problemer underveis.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>God skjerm til lav pris

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGod skjerm til lav pris

ViewSonic VX2363Smhl-W er en billig og fornuftig skjerm, som leverer et både pent og behagelig bilde.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer