Google Play logo

3 uunnværlige Android-apper

Vi har gravd dypt i Google Play og har funnet frem til de tre absolutt mest uunnværlige gratis appene til telefoner og nettbrett med Android. Her ser du dem!

8. mars 2016

Den nye smarttelefonen er ikke smartere enn appene du har installert på den, og selv om de fleste telefoner leveres med drøssevis av forhåndsinstallerte apper, er det ikke blant disse du finner de mest interessante. Her i Komputer for alle-redaksjonen bruker vi primært Android-telefoner, og vi har funnet frem til de tre absolutt smarteste appene – etter vår beskjedne mening. Her ser du oversikten over våre favoritter.

CamScanner HD

Denne appen er intet mindre enn en genistrek og lar deg bruke telefonen som både skanner og faksmaskin. Med denne appen kan du raskt og enkelt avfotografere dokumenter som du beskjærer og belyser i noen enkle trinn, før du lagrer dem i pdf-format. Du kan til og med fakse de skannede dokumentene!

Last ned CamScanner HD her!

App2SD En del telefoner selges med bare 16 GB internlagring, og det blir lett i snaueste laget når du skal ha plass til både operativsystemet og alle appene du installerer. Med App2SD kan du flytte de største appene til telefonens MicroSD-kort, slik at du frigjør dyrebart internminne

Last ned App2SD her!

CCleaner Du kjenner kanskje CCleaner fra pc-en, der det er et av verdens beste ryddeprogrammer, men programmet gjør like god nytte som app på Android-telefonen. Her får du ryddet grundig opp i midlertidige filer, cache, informasjonskapsler og annet plasskrevende skrot som gjør telefonen langsom. Det er ikke uvanlig at man kan frigjøre 1–2 GB den første gangen man kjører appen.

Last ned CCleaner her!

Kanskje du er interessert i...