gratis-apps

De tre mest populære gratisappene

Hvilke apper er blant de tre mest populære for henholdsvis Android og iOS? Se svaret her,

5. april 2016

Vi er vilt begeistret for apper til telefoner og nettbrett, men laster ikke ned hva som helst. Enkelte apper lastes likevel ned til de fleste mobile enheter.

I starten av april 2016 er disse tre appene de mest populære for henholdsvis Android og iOS:

Android

1. Den mest populære appen i Google Play akkurat nå er betalingsappen Vipps. Den gir deg raskt og enkelt muligheten til å overføre penger til venner eller betale i en butikk.

2. Nummer to på listen er Snapchat. I det sosiale mediet kan brukerne sende bilder, videoer og meldinger til hverandre. Videoene og bildene vises i 1 til 10 sekunder, for deretter å forsvinne for alltid, mens meldinger kan bare leses én gang av mottaker.

3. Facebooks Messenger er akkurat nå den tredje mest populære gratisappen i Google Play. Appen gjør det mulig å sende meldinger til Facebook-venner.

iOS 1. Hos Apple-brukerne er favoritten spillet WordBrain Themes. Det går ut på at du raskest mulig skal finne et ord i en mosaikk av bokstaver. Spillet er et verdens mest populære på mobile enheter.

2. Akkurat som i Google Play er Vipps blant de mest populære appene i Apples App Store. Den smarte appen gjør det enkelt å overføre penger til andre brukere. Når du har meldt deg på tjenesten, trenger du bare mottakerens telefonnummer for å overføre et hvilket som helst beløp.

3. I App Store er det Snapchat som stikker av med tredjeplassen. Her kan brukerne sende bilder, videoer og meldinger til hverandre. Videoene og bildene vises i 1 til 10 sekunder, for deretter å forsvinne for alltid, mens meldinger kan bare leses én gang av mottaker.

Kanskje du er interessert i...