Windows logo

Få mer ut av Microsofts Windows

Få oppgradert Windows, og opplev de ukjente hjørnene av Microsofts operativsystem. Vi gir deg guidede turer i både Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1 og viser noen av de skjulte skattene samt gode programoppdateringer.

14. november 2014

Windows-brukere kommer ofte over feil og mangler i operativsystemet, og dem kan det være behov for å utbedre. For å gjøre det lettere for deg har vi samlet en rekke gode tilføyelser til Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1, og som en ekstra bonus har vi også funnet frem skjulte perler som absolutt er verdt å stifte bekjentskap med. Få den gode oversikten over Microsofts operativsystemer her.

De beste tilleggsprogrammene til Windows

Hver eneste utgave av Windows har sine mangler - viktige funksjoner som operativsystemet ikke kan håndtere uten at man må installere ekstra programmer. Her har du de beste programmene til Windows.

Les mer

123 supre tips til Windows

Få mer ut av Windows. Her får du en drøss med nyttige, smarte og raske tips, som hjelper deg med å få mer glede av Window-maskinen din.

Les mer

Find alle de skjulte innstillingene i Windows

Microsofts operativsystem kan utrolig mye. Men mange av de beste funksjonene er godt gjemt. Vi har gravd fram de beste tipsene og triksene til deg.

Les mer

Si nei til dårlige programmer

Når du installerer et ekte program, må du ofte fjerne en drøss med haker for å unngå at du får lureprogrammer med på kjøpet. Med Unchecky blir hakene fjernet automatisk, så du ikke går i baret.

Les mer

Oppgrader gratis til Windows 8.1

Forrige høst kom Microsoft med den første store oppdateringen til Windows 8. Nå kan du få Windows 8.1 helt gratis!

Les mer

Flytt filene helt uten problemer

Det er ikke vanskelig å kopiere og flytte filer i Windows, men den innebygde kopifunksjonen har enkelte begrensninger. Nå gjør programmet Copy Handler det mye smartere å overføre filer mellom mappene.

Les mer

Kanskje du er interessert i...