Opdateret_komno_082012

Hold pc-en oppdatert

Husker du å installere alle de nye oppdateringene til programmene dine? Her får du et kraftig verktøy som gjør jobben mye enklere for deg.

14. mai 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du holder pc-en din oppdatert med programmet Secunia PSI.

Kanskje du syns det virker litt unødvendig å møtte laste ned oppdateringer til programmene dine i hytt og pine. Det er jo ikke sikkert at du har bruk for alle de nye funksjonene som kommer med oppdateringene. Men vent litt. De konstante oppdateringene sørger ikke bare for nye funksjoner til programmene dine. De inneholder også viktige sikkerhetsoppdateringer som forhindrer at hackere og andre kriminelle kan komme inn på pc-en din og hente ut personlig informasjon.

Hvis du jobber med foreldede programmer, så er pc-en din i faresonen. Du kan unngå alle disse bekymringene ved å sørge for at Windows er oppdatert, og passe på at du alltid har de siste oppdateringene til alle programmene du bruker – enten det er nettlesere, Java, kontorpakker eller epostprogrammer.

Her viser vi hvordan du slår på automatiske oppdateringer i Windows, og hvordan du holder pc-en din oppdatert med programmet Secunia PSI.

Kanskje du er interessert i...