iOS10

Smarte nyheter i Apple iOS 10

iPhone får mange nye og smarte funksjoner med iOS 10. Les om de viktigste nyhetene her.

15. juni 2016

I disse dager arrangerer Apple WWDC – Worldwide Developers Conference – hvor firmaet presenterer programoppdateringer og nye programmer. I år var det iOS 10, iPhones nye operativsystem, som fikk mest oppmerksomhet.

Designen har fått en oppfriskning i det nye operativsystemet. Særlig Apple Music og Maps har gjennomgått omfattende endringer, blant annet med flere muligheter i de to appene med Apple 3D Touch.

Bilder som hos Google

Også Apple-appen iMessage har blitt oppdatert slik at det er mulig å dele musikk, tegninger, bilder og mer i appen. Fotoappen blir også lettere å bruke i iOS 10, for nå sortere telefonen bildene automatisk etter begivenheter eller sted – akkurat som i Google Bilder gjør.

Sist, men ikke minst, har Apple utviklet en teknologi som gjør at du kan få meldinger på telefonsvareren oversatt til tekst, slik at du også kan lese meldingene.

Klarer du ikke å vente med å prøve de nye funksjonene, kan du allerede i juli laste ned en testversjon av iOS 10. Den endelige versjonen kommer først til høsten.

Kanskje du er interessert i...