Cookies- og Brukervilkår


Få en ny startknapp i Windows 8

Hvis du har Windows 8, gir programmet Pokki deg en ny og effektiv startknapp – og hvis du bruker en annen versjon av Windows, byr Pokki på en stort utvalg av smarte ekstrafunksjoner til pc-en.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Da Microsoft lanserte Windows 8, valgte de å lage en Windows-utgave som var helt uten den tradisjonelle startknappen. Det var kanskje ikke så lurt, for mange brukere savner den gamle knappen og mulighetene som den ga i eldre versjoner av operativsystemet. Og her kommer det smarte programmet Pokki inn i bildet. Selv om Microsoft har gjeninnført en slags startknapp med oppdateringen Windows 8.1, så gir Pokki deg mange muligheter som du ikke finner i Windows 8.1: Det er en enkel måte å få igjen mange av funksjonene fra tidligere versjoner av Windows på. Selv om Pokki og den forbedrede startknappen trolig har mest appell til Windows 8-brukere – og alle skjermskuddene i denne artikkelen er tatt i Windows 8 – betyr ikke det at vi har glemt dere andre. Hvis du har en eldre versjon av Windows (eller hvis du ikke er interessert i startknapper), så har Pokki nemlig også andre funksjoner. Det gjelder spesielt de små og smarte programmene – de såkalte appene – som du kan starte fra Pokki. Med dem kan du bygge inn nye funksjoner i alle utgaver av Windows. Du kan f.eks. få en enkel mulighet til å holde øye med været, eposten eller andre ting som ellers er skjult bak en internettadresse i nettleseren.

Pokkis overlegne evner som startknapp og alle de andre smarte funksjonene er faktisk så gode at den store pc-produsenten Lenovo har valgt å installere programmet på alle Windows-pc-ene sine.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Hopp over flisemenyen i Windows 8!

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdHopp over flisemenyen i Windows 8!

Med programmet Classic Shell hopper du over flisemenyen i Windows 8 og får igjen den gode gamle startknappen på Skrivebordet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Flytt til Windows 8

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFlytt til Windows 8

Flytt alle filene og innstillingene dine fra en gammel datamaskin til en ny pc med Windows 8.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Mange smarte snarveier i Windows 8

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdMange smarte snarveier i Windows 8

Ta snarveiene i Windows 8 med fingrer, mus eller tastatur.

Les mer

Nyeste

Microsoft dropper Windows 8

Nå er det slutt på sikkerhetsoppdateringer til Windows 8 - les hvordan du sikrer pc'en din i framtiden.

Les mer

Genialt instrumentpanel til Windows

W8 Sidebar gir god oversikt over hva som foregår i "maskinrommet" på en pc.

Les mer

Del filer og skrivere i Windows 8.1

I Windows 8.1 er det lett å dele både filer og skriver fra én pc, slik at begge deler er tilgjengelig fra alle maskinene dine.

Les mer