Cookies- og Brukervilkår


Stor guide til Windows 8

Noe tilsvarende har du aldri prøvd! Windows 8 bugner av nyvinninger og likner ikke mye på sine forgjengere. Det er raskere, enklere og smartere, men mye må forklares - og det gjør vi for deg her.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om Windows 8.

Tre år etter at Windows 7 så dagens lys, er oppfølgeren her. Og her snakker vi ikke her om en mindre oppdatering hvor det kanskje pyntes litt på utseendet og det tekniske får en diskré justering. Nei, her snakker vi om en fullstendig overhaling – Windows 8 framstår som noe nytt på stort sett alle områder.

Det nye Windows er skapt for å kjøre på både datamaskiner, nettbrett og smartmobiler. Den grafiske brukerflaten krever derfor ikke noen stor og sterk datamaskin, og kan i tillegg betjenes med fingertuppene på en liten, trykkfølsom skjerm. Vi fryktet at den nye trykkfølsomme brukerflaten ville gjøre det vanskelig å bruke mus og tastatur, men faktisk er det blitt lettere. På toppen av det hele har det kommet flere nyskapende funksjoner som er myntet på nettopp mus og tastatur – for eksempel den geniale søkemotoren som vi kommer nærmere inn på i denne artikkelen.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Glem alt om passord

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGlem alt om passord

Nå kan du slippe å huske vanskelige passord. I stedet kan du tegne tre hemmelige figurer med musa for å logge deg inn i Windows 8.

Les mer

Lær alt om Windows 8

Lær alt om Windows 8

Windows 8 bugner over av nyheter og skiller seg merkbart fra forgjengerne. Det er raskere, enklere og smartere. Les om alle nyhetene og lær hvordan du bruker Windows 8.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Skal jeg bytte til Windows 8?

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSkal jeg bytte til Windows 8?

Windows 8 er allerede i butikkene. Men er det noen vits i å bytte til den nye versjonen så lenge pc-en kjører som den skal? Vi hjelper deg med å finne svaret.

Les mer

Nyeste

Microsoft dropper Windows 8

Nå er det slutt på sikkerhetsoppdateringer til Windows 8 - les hvordan du sikrer pc'en din i framtiden.

Les mer

Genialt instrumentpanel til Windows

W8 Sidebar gir god oversikt over hva som foregår i "maskinrommet" på en pc.

Les mer

Del filer og skrivere i Windows 8.1

I Windows 8.1 er det lett å dele både filer og skriver fra én pc, slik at begge deler er tilgjengelig fra alle maskinene dine.

Les mer