Cookies- og Brukervilkår


Få mer ut av Windows 8

Vi avslører de skjulte funksjonene i Windows 8. Her får du tips og snarveier som gjør deg til superbruker av det nye operativsystemet.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Hvis pc-en din er mindre enn ett år gammel, ble den trolig født med Windows 8. Da har du allerede prøvd deg på det nye operativsystemet og oppdaget at alt ikke er som før. Det er en del programmer som ikke virker i Windows 8, selv om de fungerte i eldre Windows-utgaver. En del funksjoner har overlevd, men de er kanskje plassert helt andre steder enn du er vant til. Og som noe helt nytt kan du gå til nettbutikken Windows Store og installere små nyttige eller underholdende applikasjoner – de såkalte appene.

Så selv om Windows 8 har vært blant oss i et år, er det fort gjort å føle seg litt fortapt. Startskjermen med programmer, apper og snarveier er for eksempel en helt ny tilnærming til systemet, og her finner du både velkjente og nye funksjoner. Vi har gravd dypt i operativsystemet og funnet skjulte funksjoner og mange fantastiske tips som gjør opplevelsen av Windows 8 enda bedre.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Oppdater programmer før Vista SP1

Oppdater programmer før Vista SP1

Den første store oppdateringen av Windows Vista er rett rundt hjørnet, men ikke alle programmer er like begeistret over Service Pack 1. Her er en liste over programmer som ikke virker når du har oppdateret PCen.

Les mer

Bytt til Windows Vista 64-bit

Bytt til Windows Vista 64-bit

Hvis du allerede har kjøpt en dvd-boks med Windows Vista Home Premium eller Ultimate i den vanlige 32-bit-versjonen, kan du bytte den til en 64-bit-utgave hos Microsoft.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Windows’ skjulte lydinnstillinger

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdWindows’ skjulte lydinnstillinger

Det er ikke så mange som vet det – men volumkontrollen i Windows 7 og Vista er et av de beste små verktøyene i operativsystemet. Her ser du hvordan du bruker den.

Les mer

Nyeste

De beste Windows-tipsene

Nå har du sjansen til å få hjelp av noen av de skarpeste Windows-ekspertene. Her hjelper de deg med å gjøre pc-en raskere og bedre.

Les mer

20 supertips til Utforsker

Du bruker sikkert mye tid i Windows i programmet Utforsker, som lar deg se alle filene dine. Her viser vi hvordan du får enda bedre utbytte av dette nyttige verktøyet.

Les mer

Windows' skjulte skatter

Microsofts operativsystem kan utrolig mye. Men mange av de beste funksjonene er godt gjemt. Vi har gravd fram de beste tipsene og triksene til deg.

Les mer