Cookies- og Brukervilkår


Pinnacle PCTV Hybrid Tuner Kit for Windows Vista

Prisen er bra, installeringen er enkel, og du får massevis av gode muligheter til mediesenteret.

Sett til:

949,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Pinnacles USB-tv-tuner er enkel å ha med å gjøre. Installeringen og oppsettet er forbilledlig enkel, og etter fem minutter er mediesenteret klart til å vise analog eller digital jordbasert tv. Men alt er ikke bare fryd og gammen. Tv-tuneren virker bare sammen med de Windows-versjonene som har innebygd mediesenter (XP Media Center Edition 2005 og fra Vista Home Premium og oppover).

Med i pakken følger det en liten stueantenne som er grei å ha. I stuen i huset på landet lykkes det oss å tune inn på de digitale tv-kanalene. Verre gikk det da vi søkte analogt - da var det ikke annet enn snø på alle kanalene den fant. Hvis du ønsker å motta alle de tilgjengelige analoge kanalene, må du derfor koble til en ordentlig antenne. Du kan også koble til en tv-boks (f.eks. Selector eller satellittboks) via adapteren som følger med. På den måten kan du utvide utvalget av kanaler drastisk.

Det følger også med en fjernkontroll, flott detalj. Den må kobles til en egen USB-port på maskinen, og det spennende i den forbindelsen er at det følger med en IR-blaster som brukes til å fjernstyre tv-boksen. Det virker veldig bra og er ganske enkelt å sette opp. Eneste ankepunkt er at IR-blasterledningen bare er 3, 15 meter lang, dvs. at maskinen skal altså stå i nærheten av tv-boksen i stuen hvis du vil ha mulighet for å styre den med fjernkontrollen.

Fakta

Pinnacle PCTV Hybrid Tuner Kit for Windows Vista

  • Flott fjernkontroll

  • Enkel installering

  • Stueantenne følger med

  • Bra pris

  • Virker ikke med XP

Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Bytt til Windows Vista 64-bit

Bytt til Windows Vista 64-bit

Hvis du allerede har kjøpt en dvd-boks med Windows Vista Home Premium eller Ultimate i den vanlige 32-bit-versjonen, kan du bytte den til en 64-bit-utgave hos Microsoft.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gi Windows nye funksjoner

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGi Windows nye funksjoner

Ved å legge såkalte gadgets på Skrivebordet i Windows får du kjapp tilgang til mange nye og nyttige funksjoner. De fikse miniprogrammene kan gi deg informasjon om alt fra været til innholdet i innboksen.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Bli raskere i Windows

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdBli raskere i Windows

Startmenyen i Windows 7 er full av smarte funksjoner, men du kjenner garantert ikke til alle sammen. Her får du fem smarte tips som hjelper deg med å bruke startmenyen bedre.

Les mer

Nyeste

De beste Windows-tipsene

Nå har du sjansen til å få hjelp av noen av de skarpeste Windows-ekspertene. Her hjelper de deg med å gjøre pc-en raskere og bedre.

Les mer

20 supertips til Utforsker

Du bruker sikkert mye tid i Windows i programmet Utforsker, som lar deg se alle filene dine. Her viser vi hvordan du får enda bedre utbytte av dette nyttige verktøyet.

Les mer

Windows' skjulte skatter

Microsofts operativsystem kan utrolig mye. Men mange av de beste funksjonene er godt gjemt. Vi har gravd fram de beste tipsene og triksene til deg.

Les mer