Cookies- og Brukervilkår


Unngå stavefeil

Bruk stavekontroll, autokorrektur og synonymordbok når du skriver.

Last ned artikkel - bare for brukere

Stave- og grammatikkontrollen hjelper deg med å finne de uunngåelige stave- og tastefeilene i Word-dokumenter. Vi viser hvordan du bruker stavekontroll, autokorrektur og synonymordboka, som hjelper deg med å finne passende alternativer til ordvalget i et dokument.

Sjekk dokumentet med stavekontrollen
Word setter røde og grønne streker under feil. Rødt betyr en stavefeil, mens grønt betyr grammatikkfeil. Du kan rette opp feil når du blir oppmerksom på dem, eller kontrollere hele teksten på en gang med stavekontrollen.

Autokorrektur fanger opp feilene
Funksjonen Autokorrektur retter tastefeil mens du skriver. Den kan også forandre bestemte tastetrykk til tegn, symboler eller enkle grafiske elementer. Se på innstillingene i Autokorrektur og velg selv hvor mye den skal blande seg opp i arbeidet ditt.

Oversett en tekst
Word har to funksjoner for å oversette en tekst til et annet språk – den ene oversetter et helt dokument og viser resultatet i nettleseren din. Den andre oversetter merket tekst rett i Word.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Oppdater programmer før Vista SP1

Oppdater programmer før Vista SP1

Den første store oppdateringen av Windows Vista er rett rundt hjørnet, men ikke alle programmer er like begeistret over Service Pack 1. Her er en liste over programmer som ikke virker når du har oppdateret PCen.

Les mer

Pinnacle PCTV Hybrid Tuner Kit for Windows Vista

Pinnacle PCTV Hybrid Tuner Kit for Windows Vista

Prisen er bra, installeringen er enkel, og du får massevis av gode muligheter til mediesenteret.

Les mer

Bytt til Windows Vista 64-bit

Bytt til Windows Vista 64-bit

Hvis du allerede har kjøpt en dvd-boks med Windows Vista Home Premium eller Ultimate i den vanlige 32-bit-versjonen, kan du bytte den til en 64-bit-utgave hos Microsoft.

Les mer

Nyeste

De beste Windows-tipsene

Nå har du sjansen til å få hjelp av noen av de skarpeste Windows-ekspertene. Her hjelper de deg med å gjøre pc-en raskere og bedre.

Les mer

20 supertips til Utforsker

Du bruker sikkert mye tid i Windows i programmet Utforsker, som lar deg se alle filene dine. Her viser vi hvordan du får enda bedre utbytte av dette nyttige verktøyet.

Les mer

Windows' skjulte skatter

Microsofts operativsystem kan utrolig mye. Men mange av de beste funksjonene er godt gjemt. Vi har gravd fram de beste tipsene og triksene til deg.

Les mer