2013_komno_012013

Så heftig blir 2013

Du går et fantastisk år i møte med massevis av spennende ny teknikk, gratistjenester og programmer som gjør pc-livet ditt både enklere og morsommere. Her er høydepunktene.

30. desember 2012

Seks ganger raskere trådløst nettverk, skyhøye skjermoppløsninger og mobiltelefoner som kan koble seg til høyttalerne ved å berøre dem. Det er bare noen av nyhetene som du kan se fram til i året som kommer.

Og det blir enda heftigere. Det er nemlig på vei en flodbølge med smarte nettbrett som er så kraftige at de faktisk kan erstatte den gamle datamaskinen din. Men det er ikke bare snakk om teknikk. I takt med at vi får stadig flere dingser som smarttelefoner og nettbrett øker også behovet for utveksle filer mellom dem. I 2013 kommer vi til å se nye gratistjenester som bidrar til å utviske grensene mellom internett og den lokale harddisken. De nye tjenestene lar deg lagre og dele de private filene dine på en enkel og grei måte.

I denne artikkelen handler det ikke om eksotiske og fjerne framtidsdrømmer som flygende biler, intelligente datamaskiner og kjøleskap som smører matpakka for deg. Vi konsentrerer oss utelukkende om ting som faktisk kommer til å skje i løpet av året. Les videre og se hvilke milepæler du møter på din vei gjennom år 2013.

Kanskje du er interessert i...