Cookies- og Brukervilkår


Så heftig blir 2013

Du går et fantastisk år i møte med massevis av spennende ny teknikk, gratistjenester og programmer som gjør pc-livet ditt både enklere og morsommere. Her er høydepunktene.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Seks ganger raskere trådløst nettverk, skyhøye skjermoppløsninger og mobiltelefoner som kan koble seg til høyttalerne ved å berøre dem. Det er bare noen av nyhetene som du kan se fram til i året som kommer.

Og det blir enda heftigere. Det er nemlig på vei en flodbølge med smarte nettbrett som er så kraftige at de faktisk kan erstatte den gamle datamaskinen din. Men det er ikke bare snakk om teknikk. I takt med at vi får stadig flere dingser som smarttelefoner og nettbrett øker også behovet for utveksle filer mellom dem. I 2013 kommer vi til å se nye gratistjenester som bidrar til å utviske grensene mellom internett og den lokale harddisken. De nye tjenestene lar deg lagre og dele de private filene dine på en enkel og grei måte.

I denne artikkelen handler det ikke om eksotiske og fjerne framtidsdrømmer som flygende biler, intelligente datamaskiner og kjøleskap som smører matpakka for deg. Vi konsentrerer oss utelukkende om ting som faktisk kommer til å skje i løpet av året. Les videre og se hvilke milepæler du møter på din vei gjennom år 2013.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotoskriver med problemer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFotoskriver med problemer

Canon Selphy CP910 er en kompakt skriver som kan skrive ut bilder fra alt av utstyr. Men utskriftskvaliteten skuffer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Alt om hovedkortet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdAlt om hovedkortet

Sånn virker det: Hovedkortet er nervesenteret i pc-en. Her kan du lese hva det gjør og hvordan de forskjellige komponentene jobber sammen.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer