Sjekk om pc-en virker som den skal.

I Enhetsbehandling får du oversikt over hvilke komponenter pc-en består av.

Sjekk om pc-en virker som den skal

Selv om pc-en ser ut til å fungere som den skal, kan det være enheter som ikke er installert riktig, slik at utstyret ikke virker optimalt. Slik sjekker du om alt er i orden.

16. mai 2017 av Henning Dadkhah Rasmussen

Hvis ikke alt utstyret er korrekt installert i Windows, kan du oppleve at noen av enhetene ikke funger som de skal, og at maskinen ikke fungerer optimalt.

Du kan selv sjekke om noe av utstyret har mangler eller er galt installert ved å gå inn i  Enhetsbehandling i kontrollpanelet. Her viser Windows med spørsmålstegn eller utropstegn om det er noe av utstyret som mangler drivere eller har tekniske problemer. 

Ser du et utropstegn når du åpner Enhetsbehandling , kan du gå til produsentens hjemmeside og finne enheten som mangler der.  

Du finner Enhetsbehandling i Windows 10 under valgene du får når du høyreklikke på startknappen.

Du finner Enhetsbehandling i Windows 10 under valgene du får når du høyreklikker på startknappen.

Du finner Enhetsbehandling i Windows 10 under valgene du får når du høyreklikker på startknappen.

I Komputer for alle nummer 8/2017 hjelper vi deg med enheter som ikke oppfører seg som de skal, og får utstyret ditt til å virke igjen. 

Tegner du et abonnement nå, kan du lese hele artikkelen med det samme på mobilen eller nettbrettet via appen Wype. Her kan du også lese de ti siste utgavene av bladet. 

Kanskje du er interessert i...