Cookies- og Brukervilkår


Skriv raskere på nettbrettet

Nettbrett er en fantastisk oppfinnelse, men de små maskinene er ikke skapt for å skrive lange tekster. Heldigvis kan du koble til et eget tastatur og gjøre skrivingen mye enklere med smarte apper.

Hvis man kjøpte en ny bærbar pc for noen år siden, var det en selvfølge at den hadde et tradisjonelt tastatur. I mellomtiden har de praktiske nettbrettene vunnet terreng, og her følger det som regel ikke med et tastatur – i stedet skriver du rett på skjermen med fingrene.

Det fungerer finfint til korte tekster og til å skrive inn tekst på nettsider, men hvis du skal skrive en lengre tekst eller epostmelding, blir det fort en frustrerende opplevelse å treffe de virtuelle tastene på skjermen – spesielt hvis man er vant til et vaskekte fysisk tastatur.

Men heldigvis er du ikke uten muligheter. I denne artikkelen viser vi hvordan du kan laste ned smarte apper til Android som gjør at skrivingen går mye lettere og raskere. Hvis du har en iPad fra Apple, kan du ikke last ned apper som forandrer tastaturet, men du kan i hvert fall slå av den irriterende autokorrekturen, og du kan dele tastaturet opp i to deler som passer bedre til fingrene.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Tynne LED-skjermer

Tynne LED-skjermer

Hvis du trenger en ny skjerm til den stasjonære pc-en, er det mye å velge mellom i BenQs V-serie.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Alt om hovedkortet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdAlt om hovedkortet

Sånn virker det: Hovedkortet er nervesenteret i pc-en. Her kan du lese hva det gjør og hvordan de forskjellige komponentene jobber sammen.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kjøp ny pc nå

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdKjøp ny pc nå

Akkurat nå kan du få en bærbar pc med funksjoner, utstyr og ytelse som får den gamle datamaskinen til å blekne.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer