ny_printer_canon

3 tegn på at du trenger ny skriver

Når er det på tide å bytte ut den gamle skriveren med en ny og raskere? Her får du svaret.

22. mars 2016 av DAU

Hvis fargene på utskriftene virker uskarpe og det er lange striper på papiret, kan tiden være inne for å bytte ut den gamle sliteren med en ny og velfungerende skriver. En ny skriver leverer flotte og presise utskrifter hver gang. I tillegg får du mange smarte funksjoner og kan for eksempel skrive ut trådløst fra pc eller smarttelefon. Her har du tre tydelige tegn på at du trenger ny skriver.

Du får lett problemer med skriveren hvis den er så gammel at produsenten har sluttet å oppdatere drivere og tillegsprogrammer. Det kan også tenkes at du ikke får installert og brukt skriveren hvis du har oppgradert til Windows 10.

Hvis skriveren har problemer med å få tak i papiret eller det trekkes skjevt inn når du trykker på Skriv ut ..., kan det være tegn på slitte tannhjul eller gummivalser. Bortsett fra trommelen og fargekassettene i en laserskriver, er ikke delene i vanlige skrivere til å skifte ut. Den enkle og billige løsningen er derfor å kjøpe ny.

Nye blekkpatroner eller tonerkassetter til eldre skrivere kan lett bli en kostbar affære – ganske enkelt fordi de er vanskelig å få tak i på grunn av liten etterspørsel.

Hvis du bare er ute etter en enkel og billig skriver, kan det i visse tilfeller lønne seg å kjøpe ny.

Det gjelder selv om skriveren har forbruksmateriell til færre utskrifter enn hvis du kjøper et nytt sett med patroner. Det kan nemlig lett koste flere tusen kroner hvis du må bytte både toner og tromler i en laserskriver.

> Les alt om skrivere her

Kanskje du er interessert i...