Cookies- og Brukervilkår


3 tegn på at du trenger ny skriver

Når er det på tide å bytte ut den gamle skriveren med en ny og raskere? Her får du svaret.

Hvis fargene på utskriftene virker uskarpe og det er lange striper på papiret, kan tiden være inne for å bytte ut den gamle sliteren med en ny og velfungerende skriver. En ny skriver leverer flotte og presise utskrifter hver gang. I tillegg får du mange smarte funksjoner og kan for eksempel skrive ut trådløst fra pc eller smarttelefon. Her har du tre tydelige tegn på at du trenger ny skriver.


Du får lett problemer med skriveren hvis den er så gammel at produsenten har sluttet å oppdatere drivere og tillegsprogrammer. Det kan også tenkes at du ikke får installert og brukt skriveren hvis du har oppgradert til Windows 10.

Hvis skriveren har problemer med å få tak i papiret eller det trekkes skjevt inn når du trykker på Skriv ut ..., kan det være tegn på slitte tannhjul eller gummivalser. Bortsett fra trommelen og fargekassettene i en laserskriver, er ikke delene i vanlige skrivere til å skifte ut. Den enkle og billige løsningen er derfor å kjøpe ny.

Nye blekkpatroner eller tonerkassetter til eldre skrivere kan lett bli en kostbar affære – ganske enkelt fordi de er vanskelig å få tak i på grunn av liten etterspørsel.

Hvis du bare er ute etter en enkel og billig skriver, kan det i visse tilfeller lønne seg å kjøpe ny.

Det gjelder selv om skriveren har forbruksmateriell til færre utskrifter enn hvis du kjøper et nytt sett med patroner. Det kan nemlig lett koste flere tusen kroner hvis du må bytte både toner og tromler i en laserskriver.Her ser du hvordan du sparer en formue på utskrifter:
http://komputer.no/blekkskriver/gjoer-skriverblekket-droeyere-og-spar-pe...


Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den beste fargelaserskriveren til under 2500 kroner

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdDen beste fargelaserskriveren til under 2500 kroner

Stor test: En fargelaserskriver er svaret for deg som vil ha mange, sylskarpe og gode utskrifter på kort tid.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Foreta utskrifter med nettbrettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdForeta utskrifter med nettbrettet

Vi viser deg hvordan du kan skrive ut fra nettbrettet eller smartmobilen din.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Fotoskriver med problemer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFotoskriver med problemer

Canon Selphy CP910 er en kompakt skriver som kan skrive ut bilder fra alt av utstyr. Men utskriftskvaliteten skuffer.

Les mer

Nyeste

Tre gode skrivertips

Blekk til skrivere er dyrt, så det er penger å spare på å holde liv i blekkpatronene så lenge som mulig. Her er tre tips som hjelper deg å utnytte dem til siste dråpe.

Les mer

3 tegn på at du trenger ny skriver

Når er det på tide å bytte ut den gamle skriveren med en ny og raskere? Her får du svaret.

Les mer

God skriver, dyre utskrifter

Her får du en meget brukervennlig fotoskriver, men den er dyr i bruk.

Les mer