Cookies- og Brukervilkår


Samsung SCX-4623F

Det er stadig flere som bytter ut de gamle skriverne sine med såkalte flerbruksskrivere

Sett til:

1.800,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Det er jo en god idé å ha en eneste maskin som som kan fylle alle behovene våre. Når det gjelder blekkskrivere, er det ikke mangel på denne typen produkter. Men hvis du er ute etter en laserskriver, er tilbudet dårligere og prisene høyere. Løsningen kan være en skriver som bare takler svart-hvitt og gråtoner. Da kan du få modeller som koster omtrent det samme som de blekkbaserte.

Denne skriveren fra Samsung er et godt eksempel. Du får en billig flerbruksskriver som kan utføre mange oppgaver. Du får verken fargeutskrift eller kortleser, men hvis du skriver ut mye tekst og driver med mye kopiering eller skanning, er ikke denne skriveren noe dårlig valg. Den har også arkmater, så den kan kopiere mange sider uten at du må stå og legge i nye sider hele tiden. Selve skriveren er litt større enn de fleste blekkbaserte modellene, og den har heller ikke trådløs tilkobling. Denne varianten har USB, men det fins også en versjon med kablet nettverk.

Skriveren er rask når den først har varmet seg opp. Den første siden kommer på under et halvt minutt, og en fotokopi tar omkring 10 se-kunder. Når du skriver ut mange sider, går det enda fortere, men maskinen er temmelig bråkete. Det lukter også en del av den – det er ekstra merkbart i et lite rom som et hjemmekontor. Når det er sagt, fortjener skriveren skryt for de flotte og skarpe resultatene – både når det gjelder kopier og utskrifter. Gråtoner blir gjengitt på en fin og nyansert måte, men den kan ikke måle seg med en billig blekkskriver.

Når det gjelder oppsett og brukervennlighet, gjør Samsung-skriveren en god figur – selv om den ikke er direkte imponerede. Den lille skjermen betyr at du må trykke mange ganger på knappene for å finne fram til de riktige innstillingene.

Alt i alt klarer Samsung seg noenlunde bra. Prisen er forholdsvis lav, men støynivået og brukervennligheten kunne vært bedre. Og den har mange sterke konkurrenter blant de billigste laserskriverne.

Fakta

• Utskriftstørrelse: A4
• Maks. oppløsning: 1200 x 1200
• Skanneroppløsning:
4800 x 4800 dpi
• Teknologi: Laser (s/h)
• Størrelse:
416 x 415,4 x 318,9 mm

  • Rask

  • Skarpe utskrifter

  • Arkmater til kopiering

  • Støy

  • Liten skjerm

Eksterne koblinger
Les mer om...
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den beste fargelaserskriveren til under 2500 kroner

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdDen beste fargelaserskriveren til under 2500 kroner

Stor test: En fargelaserskriver er svaret for deg som vil ha mange, sylskarpe og gode utskrifter på kort tid.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Stor test av billige laserskrivere

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdStor test av billige laserskrivere

Vi tester seks billige svart-hvitt-laserskrivere og forteller deg hvilken av dem som gir deg mest for pengene.

Les mer

Billiglaser utmerker seg ikke

Billiglaser utmerker seg ikke

Det er stadig flere som bytter ut de gamle skriverne sine med såkalte flerbruksskrivere

Les mer

Nyeste

Den beste fargelaserskriveren til under 2500 kroner

Stor test: En fargelaserskriver er svaret for deg som vil ha mange, sylskarpe og gode utskrifter på kort tid.

Les mer

Lynrask, med lure funksjoner

Samsung ProXpress C2620DW er en rask og effektiv skriver med gode funksjoner. Men litt for dyr hvis du ikke skriver ut mye.

Les mer

Stor test av billige laserskrivere

Vi tester seks billige svart-hvitt-laserskrivere og forteller deg hvilken av dem som gir deg mest for pengene.

Les mer