Cookies- og Brukervilkår


Test av Canon Selphy CP910

Canon Selphy CP910 er en kompakt skriver som kan skrive ut bilder fra alt av utstyr. Men utskriftskvaliteten skuffer.

Last ned artikkel - bare for brukere

Canon Selphy CP910 er en liten og hendig fotoskriver til bilder på 10 x 15 cm. Den tar ikke mye mer plass på skrivebordet enn et postkort og er enkel å få med, så den kan brukes til å skrive ut bilder underveis på ferie.

Selphy CP910 er svært enkel å bruke, og uansett om du vil skrive ut fra et digi­talkamera, en mobil, et nettbrett, en ekstern harddisk, en minnepinne eller kanskje et minnekort, er alt av muligheter tilgjengelig. Funksjonaliteten er på topp, men på den andre siden var det en utskriftskvalitet som dessverre ikke imponerte.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Så mye koster utskritfene

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSå mye koster utskritfene

Vi har skrevet ut over 27.000 sider på 13 ulike skrivere og brukt 200 blekkpatroner og 68 toner­kassetter. Nå kan vi fortelle deg nøyaktig hvilke skrivere som går lengst på literen. Les videre og spar mange tusen kroner hvert år.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Finn den billigste skriveren

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFinn den billigste skriveren

Nå kan vi avsløre hvor mye det koster å skrive ut en side på 11 populære skrivermodeller. Finn skriveren som er billigst i drift.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Foreta utskrifter med nettbrettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdForeta utskrifter med nettbrettet

Vi viser deg hvordan du kan skrive ut fra nettbrettet eller smartmobilen din.

Les mer

Nyeste

Tre gode skrivertips

Blekk til skrivere er dyrt, så det er penger å spare på å holde liv i blekkpatronene så lenge som mulig. Her er tre tips som hjelper deg å utnytte dem til siste dråpe.

Les mer

3 tegn på at du trenger ny skriver

Når er det på tide å bytte ut den gamle skriveren med en ny og raskere? Her får du svaret.

Les mer

God skriver, dyre utskrifter

Her får du en meget brukervennlig fotoskriver, men den er dyr i bruk.

Les mer