Microsoft Band

Smartarmbånd fra Microsoft

Også Microsoft har nå et armbånd til å måle pulsen, med berøringsfølsom skjerm og GPS.

10. november 2014

Både Apple, Samsung og Sony har såkalte ”Wearables” i vareutvalget sitt. Dette er betegnelsen på elektroniske apparater som du bærer på deg, for eksempel klokker og armbånd.

Nå har Microsoft også kastet seg inn i kampen med sitt nye Microsoft Band. Band er et smartarmbånd, og det vil si at du tar det på armen, kobler det til telefonen din og lar det måle søvnmønsteret, pulsen din og mye mer.

Microsoft Band har en berøringsfølsom fargeskjerm som gir deg tilgang til alle funksjonene. På skjermen får du også se Facebook-beskjeder, tekstmeldinger og eposter fra telefonen din. Det har dessuten en innebygd GPS som kan måle hvor langt du har løpt, gått eller syklet. Etter turen kan du se hvordan tempoet har vært og den ruten du har tatt.

Armbåndet fungerer sammen med Microsofts helseapp Health. Health kan hentes i alle app-butikker, og det betyr at du kan bruke armbåndet sammen med både Android, iOS og Windows Phone.

Microsoft Band er til salgs i USA til en pris på 199 dollar, som er drøyt 1200 kroner. Det er så langt ikke offentliggjort noen norsk pris eller lanseringsdato.

Kanskje du er interessert i...